Darren Criss Pazar Günlerini Nasıl Geçiriyor?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tatil albümü “A Very Darren Crissmas” göz önüne alındığında, Darren Criss’in Noel’e bir tür takıntılı olacağı düşünülebilir. Bu çok doğru değil dedi. “Ancak, kullanışlı ama göz kamaştırıcı kelime oyunu olan başlık bir yana, çok benşarkı koleksiyonu.”

Örneğin, aktör, şarkıcı ve söz yazarı, kaydın ikinci parçasını güncelledi: “I Want a Hippopotamus for Christmas”, 1953’te orijinal olarak 10 yaşında bir çocuk tarafından icra edilen ve neredeyse hip-hop hissi veren bir yenilik hiti. “Kendimi fazla ciddiye almıyorum,” dedi.

Bununla birlikte, Ryan Murphy’nin “Amerikan Suç Hikayesi” serisinde Gianni Versace’nin katilini 2018’deki içten canlandırmasıyla Emmy’yi evine götürdü. (Oyuncu alçakgönüllülükle bunu bir “katılım ödülü” olarak tanımladı.)

Ama müziğe geri dönelim. Bay Criss, şu anda Manhattan’daki Café Carlyle’da 10 Aralık’a kadar devam eden “Crissmas”ın bir kabare versiyonunu geliştirdi ve oynuyor. Ardından, şovu yolda, Aralık’ta Morristown, NJ’de durarak yapacak. 15 Aralık’ta 11, Huntington, NY ve 16 Aralık’ta Ridgefield, Conn.

35 yaşındaki Bay Criss, 37 yaşındaki yapımcı eşi Mia Swier ve 8 aylık kızları Bluesy Belle ile birlikte zamanlarını Los Angeles ve Manhattan’daki Hell’s Kitchen arasında paylaştırdılar.

Evde. Kredi… The New York Times için Gabby Jones

MATCHA, SONRA FRISSON Asla gerçekten kahve içmedim. Asyalı bir evde gerçek, acı Japon matkası içerek büyüdüyseniz, aç karnına tüketmeniz yanlış olur. O şekerli Starbucks şeyleri değil.

Ancak bu günlerde, 30’lu yaşlarımda yeni bir ebeveyn olarak espressoya girdim. Yararlı. Yine de sadece çok özel bir tür. Burada kibirli görünmekten korkuyorum, ama evet, sadece içerim ristretto (İtalyanca’da “kısıtlı”). Bu sadece daha kısa, daha yoğun bir espresso shot. Ekim ayında Hell’s Kitchen’a küçüldüğümüzde, Frisson adlı bu şirin, 47. Cadde kahve dükkanına rastladık. İddialı hissettim, “Siz çocuklar uygun bir şey yapıyor musunuz? ristretto ?” Ama bu adamlar “Elbette!” O zamandan beri oraya gidiyorum.

Bay Criss, “Ekim ayında Hell’s Kitchen’a küçüldüğümüzde, 47. Cadde’de Frisson adında bu şirin kafeye rastladık,” dedi. “O zamandan beri oraya gidiyorum.” Kredi… The New York Times için Gabby Jones

UYGULAMALAR Öncelikle, bir milyon yıl geçse Hell’s Kitchen’da yaşayacağım aklıma gelmezdi. Mia ve ben çoğunlukla şehir merkezinde yaşadık: Chelsea, The Village, Aşağı Doğu Yakası. Ama hamile kaldığında, kabaca iki yılda bir Broadway şovları yaptığım için tiyatroya yakın olmanın mantıklı olacağını düşünmeye başladım.

KARAYOLU BÖLGESİ Dairemden çıkarken iki türden biriyle karşılaşıyorum: turistler veya tiyatro insanları. Ve birbirlerinden ayırt etmeleri kolaydır. Meslektaşlarımla karşılaşıyorum: müzisyenler, sahne görevlileri, yönetmenler. Bu tür işgüzar tiyatro dünyası birkaç blok yarıçap içinde yer alıyordu. Yarıçap?

ÇATLAKLAR Hell’s Kitchen için belli bir yapıya sahip olmalısınız. Evet, çılgınlar ve ticari hoo-ha var, birçok Manhattanlının en çok nefret ettiği şeyler. Ve evet, mahalle kirli ve biraz tuhaf kokuyor. Ama ben biraz canlandım. Ve çatlakların nerede olduğunu biliyorum.

Egzersiz için, “bana bir saat ve bir bank verin,” dedi Bay Criss, “ve ben iyiyim.” Kredi… The New York Times için Gabby Jones

KOZMİK Artı, Mia ve ben Cosmic Diner’a yürüyerek gitmeyi çok seviyoruz. Sadece tipik, fırfırsız yağlı kaşığınız. Pandemi mi değiştirdi yoksa ben mi değiştirdim bilmiyorum ama bu yıldan önce Cosmic’teki anılarımın çoğu kesinlikle sabah 3 ile 7 saatleri arasındaydı. Akşamdan kalmalığını azaltmak için biraz yağ ye, benim yaklaşımım bu. Akşamdan kalma olduğumuz söylenemez. Biz sorumlu ebeveynleriz. Açıkça.

BASİT TUTUN Büyük fitness adamı. İlk defa spor salonu olan bir binada yaşıyorum; hep eski binalarda yaşardık. Ama rutinim hala: Bana bir saat ve bir bank ver, ben iyiyim. Hudson River Park’tan aşağı inin, belki de çok sevimli ve muhteşem olan Little Island’ın yakınında. Sonra bir bankın üzerine boks atlayacağım. Bir kutu atlama, daha yüksek bir yüzeye atlamanız dışında, bir atlama çömelmesidir. Bayıldım.

DONDURULMUŞ Hollywood’da çalışan bir adamla dalga geçebileceğiniz tüm göz devirme, New Age-y şeyler arasında, gerçekten kriyoterapiye girdim. Genellikle Pazar günleri dolu oluyorlar ama antrenmandan sonra girmeye çalışıyorum, tüm vücudumu buz torbası gibi hissediyorum. Enflamasyona yardımcı olur. Bu yıl Broadway’deki “American Buffalo” koşumuz sırasında Laurence Fishburne, Sam Rockwell ve ben matine ve akşam şovları arasında gidip biraz kriyo yaptırırdık. Tiyatro arkadaşları gibiydik. Central Park South’ta Fuel Stop adında bir yer var. Aslında bir buzdolabında durup bir tür savaş ya da kaç tepkisine neden oluyorsunuz.

“Dairemden çıkarken iki türden biriyle karşılaşıyorum: turistler veya tiyatrocular.” Kredi… The New York Times için Gabby Jones

SOĞUK ODASI İlk denediğimde, “Peki, o üç veya dört dakika boyunca orada ne yapıyorsun?” Ve dondurucu adam, “Ah, müzik çalıyoruz ve etrafta dans ediyoruz” gibiydi. Ben de “Oh, harika. Ne önerirsiniz?” Ve bunu asla unutmayacağım, dondurucu adam “Daft Punk” dedi. Tabii ki! Bu yüzden, şimdi soğuk odada dans müziği ve bir tür iki adım patlatıyorum. Odada olmayı seviyorum. Dışarı çıktığınızda, tüm bu endorfinler salınır. Her ne kadar belki de hepsi çılgın bir plasebo olsa da ve birkaç yıl içinde bilim adamları ve blogcular 2020’lerde kriyo yapan herkesin enayi olduğunu söyleyecekler.

BÜYÜCÜ SAAT Ancak plasebo etkisinin yine de bir etki olduğunu unutmayalım. Ve evet, yine New Age-y olarak: Mavi ışığı uyku için çok yıkıcı buluyorum. Yani, gerçekten bir şey izlemek istiyorsam, mavi ışığı engelleyen gözlüğüm var. Ancak, genel olarak, geceleri daha az tüketiyorum, çünkü bir sonraki şarkı veya müzikal sadece erken saatlerde yazılabilir gibi görünüyor. Yine de karım ve ben “Derry Girls”ün yeni sezonunu izlemeyi yeni bitirdik. Evvel Mia uyuyakalır, oturma odasında gitarım ve piyanomla buradayım. Beynim en çok herkes uyurken aktiftir.

TANK Ama gerçek şu ki, beğenseniz de beğenmeseniz de her zaman yazıyorsunuz. Sonik işaretlerle giriş, her zaman açık. Fikirler sizi sürekli rahatsız eder. Bu nedenle, geceleri, genellikle şarkı sözleri ve melodiler bulmaktan çok, zaten tankta olanı düzenlemekle ilgilidir.

Örneğin, benim kaçık Hippo riff’im aslında yıllarca, Noel’den sonra Noel’de büyük mağazalarda dolaşmanın, 50’lerin yenilik şarkısını duymanın ve kendi kendime “Ne komik olurdu biliyor musun?” Sonra nihayet bir gece oturup bunu yapmak.

Café Carlyle’da. Kredi… The New York Times için Gabby Jones

Sunday Routine okuyucuları Darren Criss’i @darrencriss Instagram hesabından takip edebilir.