Perspektifi değiştirmek de hamilelikti, gururla “bir delilik gibi dışarı çıkıyorum”, topuk 12'de olduğumu hissediyorum. Neyse ki iyiyim ve bunu yapabilirim. Ayrıca, benim ayrıcalıklı bir durum olduğunu biliyorum, benim mayın, birçok kadın için hamilelik ve materyalin, kariyer ve anne için, kariyer ve anne için, kariyer ve ailenin, kariyer ve anne ile ilgili olarak, kariyer ve anne ile ilgili olarak, tüm kadınların kariyeri ve tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların kariyeri ve tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların kariyeri ve tüm olarak, tüm kadınların, tüm kadınların kararını vermediğini, tüm kadınları denemenin, tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların, tüm kadınların karar vermediğini ve tüm kadınları denemenin, tüm kadınların tüm olarak denemeye çalıştığını, tüm kadınları dengelemenin ve her şeyi denemeye çalıştırmayacağını biliyorum. Şirketler ve kurumlar tarafından “, Caracalla'da – canlı olan Alessandra Amoroso'yu vurguladı. Ayrıca Canale 5'te sonbaharda özel bir – Sadık halkına ek olarak, 15 yıldır onu destekleyen büyük aile, arkadaşlarından geldiğinden beri (“ama bugün yetenek tamamen değişti, erkekler üzerindeki beklentiler çok büyük, onlara kendileri olma fırsatı vermeliyiz”), son dönemde bana yakın olan arkadaşları “yanında” yanında “. Gigi D'Alessio'dan Bigmam'a, Fiorella Mannoia'dan Giorgio Panariello'ya, Serena Brancale ve Annalisa'dan geçti. Onlarla birlikte cinsiyet hakları temasına, dünyanın bazı bölgelerinde, cinsiyet şiddetinin reddedilen barış temasına da değindi. “İnandığım mesajları almak için sahnemi kullanıyorum.”