Başarısız arabuluculuk, Morgan'da takip duruşması devam ediyor

Felaket

New member
Ancak mahkeme salonlarında hikaye birkaç ay içinde ele alınacaksa, hikaye sosyal medya aracılığıyla ilerler. Morgan, versiyonunu vermek için uzun bir yer eşliğinde bir video yayınladı. Morgan'a göre mahkemeye göre, sadece Talefer Angelica Schiatti'yi değil, aynı zamanda “ciddi hasar gördüğü” de tespit edilirdi. “Bugün, başlangıçtan itibaren, vatandaş, sanatçı ve kamu insanı olarak doğaya karşılık gelmeme ve doğaya karşılık gelmediğimi düşündüğüm davranışları aşağıdakilerle suçlandığım prosedür için duruşma yapıldı. Yargıç, tartışılan gerçeğin belirli bir yerçekimi olmadığı ve bir şekilde işlenmemesi gerektiğine dair bir tayin etmediği için, tartışılan gerçeğin, 15 bin kişiden sorgulanmaması gerektiğine dair ön istisnayı kabul etti. Sivil çatışmaya sorumluluk, saygı ve kullanılabilirliği gösterme iradesi. “Bir yansıma ekliyorum: benim ve ailem için büyük bir fedakarlığı temsil eden 15 bin Euro toplamı – devam etti – devam etti – bir suçluluk kabulü olarak değil, nadir refahın bir hareketi ve nadir refah koşullarından hoşlanan, kadınları kabul etmek isteyen bir derneğe karar vermek isteyen bir derneğe karar vermek isteyen, umursadıysa, kadınlar, kadınlara bağışlamak isteyen bir derneğe bağışlamak isteyen bir derneğe bağışlamak isteyen bir derneğe bağışta bulunursa, kadınlara bağışta bulunursa. psikolojik.
Eylül ayında duruşmayı, bilince göre hareket ettiğini bilerek Serenity ile bekliyorum “.