Billie Eilish üçüncü stüdyo albümünün çıkışını duyurdu

Felaket

New member
Tgcom24

Bu, çeşitli ama uyumlu bir şarkı koleksiyonu, baştan sona bütünüyle dinlenmesi için tasarlanmış bir kayıt. Albüm, adından da anlaşılacağı gibi tam olarak bunu yapıyor: Şarkı sözleri ve müzik açısından hem sert hem de yumuşak bir vuruş yapıyor, dinlemeye daha da derinleştikçe türleri ve zorlu trendleri karıştırıyor.

“Bana sert ve yumuşak vur” geniş ve geniş bir müzik dünyasında bir yolculuk olup dinleyicilere çok çeşitli duyguları yaşatıyor. Bu, 9 kez Grammy ve 2 kez Oscar kazanan sanatçının en iyi yaptığı şey ve onu zamanının en heyecan verici şarkıcı-söz yazarı olarak kutsayan şey.

Billie Eilish üçüncü stüdyo albümünün çıkışını duyurdu

William Drumm

“Rekoru açıklayacağım için çok heyecanlıyım. Daha önce single olmayacak. Hepsini bir anda hissetmeni istiyorum. Finneas ve ben bu albümle daha fazla gurur duyamayız ve hepinizin onu duymasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Seni seviyoruz” – Billie Eilish sosyal medyasında yazıyor.

“Hit me hard and soft” şarkısı Billie Eilish ve onun sadık işbirlikçisi ve aynı zamanda albümün yapımcılığını üstlenen kardeşi Finneas tarafından yazılmıştır. Albüm 17 Mayıs Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda satışa sunulacak. Atıkları en aza indirmek ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek için fiziksel ürünler sınırlı çeşitlilikte, aynı parça listesiyle ve %100 geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilecek.

Billie Eilish

Billie Eilish, 2015 yılında ilk single'ı “Ocean Eyes”ın piyasaya sürülmesinden bu yana, türe meydan okuyan bir sesle kendini aşmaya devam ediyor. “İnsanlar bir sesimin olduğunu düşünüyorlarsa, onu tanıdıklarını düşünüyorlarsa, eğer biri size sesimin ne olduğunu sorarsa ve siz de cevabınızı biliyorsanız, yanılıyorsunuz. Bir ses aramak yerine, bir şey yapmak istediğimde ya da ne yapmak istediğime dair bir fikrim olduğunda, sadece yapıyorum” dedi geçmişteki bir röportajında.

İlk albüm “Hepimiz uykuya daldığımızda nereye gideriz?” 2019'da Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyanın diğer 17 ülkesinde Billboard 200 listesine doğrudan 1 numaradan giriş yaptı ve o yılın en çok dinlenen albümü oldu. yıl (unutulmaz hitler “Kötü Adam”, “Parti Bittiğinde”, “Bir Arkadaşı Bury”, “Ilomilo”). 2021'de, ABD'de ve dünya çapında 19 ülkede Billboard 200 listesinde 1. sırada yer alan ikinci albümü “HAappier than ever”in piyasaya sürülmesiyle, 20 yaşındaki Los Angeles yerlisi kendini bir kez daha sağlamlaştırdı. 21. yüzyılın en büyük yıldızlarından biri. “Therefore I Am”, “Your Power” ve başlık parçası gibi single'lar arasında. Her iki albüm de dünya çapında eleştirmenlerce beğenildi ve tamamen Billie Eilish ve kendisi tarafından yazıldı, üretildi ve kaydedildi. kardeş Finneas.

Billie Eilish, 2020 yılında 62. Grammy Ödülleri'nde tüm ana kategorilerde aday gösterilen ve ödül alan en genç sanatçı olarak tarihe geçti ve En İyi Yeni Sanatçı, Yılın Albümü, Yılın Kaydı, Yılın Şarkısı ve Yılın Şarkısı ödüllerini kazandı. En İyi Pop Vokal Albümü. Aynı zamanda En İyi Şarkı Oscar'ını kazanan James Bond filmi “No Time To Die” için resmi şarkı yazıp kaydeden en genç sanatçıdır. 2021'de Billie Eilish, biletleri tükenen bir dünya stadyum turu gerçekleştirdi.

2022 yılında “TV” ve “The 30th” single'larını içeren “Guitar Songs” EP'si yayınlandı.

2024'te Billie Eilish ve Finneas, “Ne İçin Yapıldım?” ile iki Grammy Ödülü (“Yılın Şarkısı” ve “Film Müziği İçin Yazılan En İyi Şarkı”) kazandı ve ikinci Akademi Ödülünü (“En İyi Orijinal Şarkı”) kazandı. Tüm dünyada büyük başarı yakalayan şarkı, yönetmenliğini Greta Gerwig'in yaptığı, gişe rekorları kıran “Barbie” filminin soundtrack'inden alınmıştır.

Sanatçı bugüne kadar albümleri ve single'larıyla birlikte 72 milyonun üzerinde kopya (eşdeğer) sattı.