Bir Müzik Yöneticisi Pazar Günlerini Nasıl Geçirir?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Amerikan caz, klasik ve diğer eklektik plak şirketlerini bünyesinde barındıran Verve Label Group, bu yıl 21 Grammy Ödülü adaylığı elde etti (Jon Batiste, yılın rekoru ve yılın albümü kategorilerinde yarışmacı oldu) , 11 tanesinden sorumluydu).

Pazar günkü ödül töreni için şirketin başkan yardımcısı Jamie Krents Las Vegas’ta olacak. Ama eskiden French Kicks grubunda bas çalan 46 yaşındaki Bay Krents, çoğu Pazar günü Brooklyn’de okul öncesi kayıt danışmanı olan 46 yaşındaki eşi Lisa Ventry ile birlikte bulunabilir; oğulları Charlie, 11; ve ailenin kurtarma köpeği Millie. Ailenin Brooklyn’in hangi bölgesinde yaşadığını söyleyemiyor. “Komisyoncunun kim olduğuna bağlı olarak, ya Gowanus ya da Park Slope” dedi.

KALICI JET GECİKME Erken kalkarım, genellikle 6 ile 7 arasında. Bunlar çok rock ‘n’ roll saatleri değil. Ancak yıllarca süren uluslararası seyahat bana kalıcı bir jet gecikmesi verdi. Pazar gününün ilk veya iki saati, çalışma haftasından kalan e-postalarla uğraşmak ve ardından biraz gazete okumakla uğraşmaktır. O zaman yapmazsam, olmayacak.

KAPLUMBAĞA HIZI Prospect Park’ta koşmaya çalışıyorum. Çok yavaş koşuyorum çünkü koşucu değilim. Ben kendimi buna zorlayan biriyim. Eskiden çok basketbol oynardım ama o günler geride kaldı, şimdi bunu yapıyorum. İnsanlar kaplumbağamın hızında iyi olup olmadığımı merak ediyor. Bazen basketbol podcast’i “Knuckleheads”i dinlerim veya bazen de demolar veya potansiyel imzalar veya gelecek sürümlerin miksleri ve ustaları olabilecek iş için dinlemem gereken şeyler vardır. Bunlarla ilgili kendimi iyi hissetmem için mühlet yapmam gerekiyor.

Mr. Krents basketbol oynamanın (ve izlemenin) hayranıdır. Kredi… The New York Times için David Dee Delgado

ALL DOWNHILL Dönüşte genellikle kahve ve smoothie ya da yiyecek bir şeyler alırım. Ben yüzde 90 veganım. Tereyağlı ve ara sıra yumurtalı kurabiyeler bunu gerçeğe dönüştürüyor. 17 yaşındayken et yemeyi bıraktım. 36 yaşıma kadar kahve içmeye başlamadım ve temelde sahte bir kahve içicisiyim: Starbucks’tan veya Hungry Ghost adlı bir yerden latte alıyorum. Anahtar şu ki, o noktada her şey yokuş aşağı, Gowanus Kanalı’nın yanındaki yerimize giden yokuş aşağı, çünkü koşmaktan yeterince acı çektim. Neden 36 yaşında kahve içmeye başladım? Sanırım yeni doğmuş olmanın yorgunluğuydu. Komik, jet gecikmesine rağmen işleyen bir turne müzisyeni olabildim, ama sonunda beni çivileyen şey bir bebek sahibi olmaktı. Bunun için oğlumu suçluyorum.

KOMŞU JEST Genellikle duş alırım ve sonra bas çalışmaya çalışırım. Çok erken yapmamaya çalışıyorum çünkü komşularım kaç, hoşgörülü insanlar ve Brooklyn’de yaşamanın en büyük kabuslarından biri de yanınıza bir basçının taşınması. Bu yüzden insanca zamanlarda yapmaya çalışıyorum. Ya kendi başıma çalışacağım ya da oğlum ve ben oynayacağız. Gitar çalmaya başladı ve punk rock ve klasik rock türlerini çalmayı çok seviyor. Richard Hell’i seviyor. Daha ağır şeyler olan Iggy Pop oynamayı seviyor.

“36 yaşıma kadar kahve içmeye başlamadım ve temelde sahte bir kahve içicisiyim” dedi Bay Krents, yukarıda, karısı Lisa Ventry ve oğulları Charlie ile birlikte. Kredi… The New York Times için David Dee Delgado

DECLUTTERING Eşyalardan kurtulmaya çalışıyoruz. Çok fazla temizlik ve arınma oldu. Pandemi sırasında DC’de bir evde yaşayarak biraz zaman geçirdik, bu yüzden Brooklyn’e geri döndüğümüzde duvarlar kapanıyordu. Biraz küçük ve sıkışık hissettim. Bu yüzden evli kalmak için eski ayakkabılarımı, eski ceketlerimi ve eski kitapları atıyorum. Bazen onları ön basamaklara koyarız. İnsanlar onları yakalama eğilimindedir.

BASSLAR VEYA TOPLAR Öğleden sonraları sık sık Caroll Gardens’daki Retrofret gitar dükkanına giderim. Eski basları topluyorum. Karımın dehşeti için bir ton var. Daha sıcak bir hava etkinliği için bir günse, JJ Byrne Playground’da birkaç basket atmak için sokağın karşısına gizlice geçeceğim. Vasat atlama vuruşumu korumak için çalışmaya çalışıyorum. Ayrıca Charlie’nin sevdiği iyi bir kaykay rampası var.

Charlie ile kaykay yapmak. Kredi… The New York Times için David Dee Delgado

DERİNLERDE Sonraki öğleden sonra daha derin dinleme içindir. Kurt Vile’ın bu yıl çıkacak ve beni heyecanlandıran bir kaydı var. Bu, son birkaç haftadır dinlediğim bir şeye harika bir örnek. Ayrıca bana istenmeyen birçok müzik gönderiliyor. dinlemeye çalışırım Asla bilemezsin.

AİLE YEMEĞİ Sonra genellikle akşam yemeğine doğru sürünür. Whole Foods bir blok ötede; Yiyeceklerimizin çoğunu oradan alıyoruz, bu yüzden oğlum üniversiteye gidemeyecek. Karım harika bir aşçıdır. Bir şeyler yapacak ya da Song gibi gerçekten iyi Tay yemekleri olan yerel bir yere gideceğiz. Pazar günleri boyunca hep birlikte akşam yemeği yeriz.

NIGHTLY GAG Erken yatarım, en geç 10, çünkü uluslararası müzik piyasasıyla sabah erkenden ilgilenirim ve yaşlıyım. Çok fazla konser verdiğimde eskisi gibi değil, ama işe yarıyor. Yatmadan önce okumaya çalışırım. Şimdi Marc Myers’ın rock konserinin evrimiyle ilgili sözlü tarihini okuyorum. Ama temelde bu, uykuya dalmadan önce iki sayfa almayacağımı bilerek bir kitap açtığımda kendimle yaptığım bir şaka düzenlemesi.

Pazar Rutin okuyucuları Jamie Krents’i Twitter’da @jamiekrents ve Instagram @jamie_krents üzerinden takip edebilir.