Brooklyn’deki İngiliz DJ Pazar Günlerini Nasıl Geçirir?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
DJ Misbehaviour olarak da bilinen Trish Mann, Uptown Bounce gibi açık hava etkinliklerinde veya New York Şehri Müzesi’nde yaklaşan Vinyl Nights Halloween partisinde genellikle hip-hop, soul, funk, reggae ve house’un benzersiz karışımını çalar. yüzlercesi müzenin görkemli avlusunda salıvermek için geliyor. Ayrıca, “45’i onurlandıran” partiler düzenleyen bir DJ kolektifi olan Mobile Mondays ekibinin bir parçası olarak akşamları da demirliyor.

60 yaşında ve onlarca yıllık deneyime sahip bir mal olarak bilinen Bayan Mann, istediği işi seçebilir. “Saat 4’e kadar dışarıda olabilirim ve iyi olabilirim” dedi. “Bunu eskisi kadar düzenli yapamıyorum.” İşinin neşe getirmesini seviyor. “Siz önünüzdeki seyirci kadar iyisiniz ve harika seyircilere sahip uyuşturucu partilerinin bir parçası olduğum için şanslıyım.”

Rockefeller Center’daki Flipper’s Roller Boogie Sarayı’nda (teknik olarak Pazar sabahı) bir gece setinden sonra dinlenmek. Kredi… New York Times için Molly Woodward

Dönmediği zamanlarda şehri yürüyerek keşfetmeyi sever. “Memleketinizde turist olduğunuzu farz edin” işine yeni girdim” dedi. “New York’ta muhtemelen yapmadığım yüzlerce şey ve gitmediğim yüzlerce küçük yer var.” Aslen Londralı olan Bayan Mann, kedisi Moni ile Clinton Hill, Brooklyn’de yaşıyor.

KAHVE KOŞUSU 8 gibi kalkmayı severim. Bilirsin, belki kalkmam, kalkabilirim ama meditasyonumu yapabilirim. Ve sonra kahve hakkında düşünmeye başlayacağım. Kahve içmeye gitmeyi seviyorum. Bu sadece benim küçük şeyim. Beni evden uzaklaştırıyor ve buralarda Fort Greene Park’a yakın gerçekten şirin yerler var.

Kedisi Moni ile sabah meditasyonu. Kredi… New York Times için Molly Woodward

SÜPER-BASİT MEDİTASYON Biraz atladım ama geri döndüm. Headspace adında bir uygulamam var, gerçekten havaya uçtu. İlk başladığında, Andy adında İngiliz olan bir adamdı. Ve gerçekten tarzını seviyorum. Herhangi bir tür meditasyon kültürüne bağlı değil ve bir şeyleri açıklamak için tüm bu tür sevimli küçük karikatürler. Düzenlenme şekli harika, kullanımı ve gezinmesi çok basit ve çok sakinleştirici.

Arkadaşı Jessica Shaw ile Brooklyn’deki Vinegar Hill House’da brunch. Kredi… New York Times için Molly Woodward

İNGİLİZ KAHVALTISI Bazen bu bir plandır ve diğer zamanlarda, dürüst olmak gerekirse, sadece uyanıp üç ya da dört kişiyi dövüp, “Fantezi brunch mı?” Diyebilir. Arkadaşım bir pub’ı sever, Brooklyn Public House, çünkü onlar Myers of Keswick sosislerini yapıyorlar. Buraya ilk geldiğimde tadı İngiliz sosisleri gibi olan hiçbir şey alamadım ve İngiliz pastırması yaptılar ki bu, burada aldığınız domuz pastırmasından tamamen farklı.

ADIMLAR Şu adım izleyicilerden bir tane aldım. Yani kaç adım attığınıza bakmaya başladığınızda biraz takıntılı hale geliyorsunuz. Ve benim de olan bir arkadaşım var. Böylece bu büyük yürüyüşleri yapmaya başladık. Yakınımda Sirke Tepesi denen küçük bir bölge var. Navy Yard’dan o kadar uzakta değilim. Gerçekten eski bir küçük merkez. Sadece dört sokak var ve hala Arnavut kaldırımlı. Ve aşağıda gerçekten harika bir restoran var. Sanırım hiçbir zaman gerçekten soylulaştırılmadı, çünkü santrale çok yakın. Biraz zaman tünelinde hissediyorsunuz, biraz hippi. Ve o eski eve sahipler. Sanırım buna Komutanın Evi diyorlar. Sonra Dumbo’ya yürüyebilirim.

Brooklyn Navy Yard’da dolaşırken. Kredi… New York Times için Molly Woodward

YÜRÜEBİLİR EĞLENCE Bence her şey Pazar günü rahatlık çünkü trenlerin nasıl olabileceğini bilirsiniz. BAM’ın yanındayım, ki bu harika. Orada harika bir sinemaları var. Ve bağımsız filmleri severim, bu yüzden çabalamaya ve desteklemeye çalışırım. Çok farklı olanlar var; Cobble Hill Sinemaları gerçekten çok şirin. Arkadaşlar şehre gelirse, ben de onların akışına göre giderim ve kesinlikle alışveriş olur. Sergi değilse, alışveriş olacak.

Dumbo’daki Brooklyn Flea’da vinil alışverişi. Kredi… New York Times için Molly Woodward

KOKTEYL SAAT Mahallemde bir akşam içkisini içmeyi çok severim. Birkaç favori mekanım var. Great Georgiana harika müzik çalar ve insanları izlemek için iyi bir dış oturma alanına sahiptir. Gerçekten harika bir arka bahçesi olan bir arkadaşım var ve onun dart tahtası var.

Arkadaşlarla dart. Kredi… New York Times için Molly Woodward

KİŞİSEL KOLEKSİYONDAN Belki biri gelip müzik dinler. Normal bir insan gibi bir albüm koyabilmeyi ve onu hiçbir şeyle ilişkilendirmemeyi çok seviyorum. Evdeyken LP koleksiyonlarımdan çalmayı severim. Blue Note’ta jazz, funk, Donald Byrd ve 70’lerin bir çok sanatçısı; dub, Augustus Pablo, King Tubby gibi; ruh, Freda Payne, Edna Wright, Esther Phillips gibi; ve Anderson .Paak, Blue Lab Beats gibi daha yeni şeyler. Pazar, iş olmadığında müzik dinlemenin bir kaç zamanı.

NOSTALJİ TV Sevdiğim bazı diziler, bazı diziler var ve bir nevi bir bölüm yakalayacağım. İngilizlerin her şeyini gerçekten seviyorum. Bir sürü İngiliz televizyonu izliyorum. Ülkeye Kaçış diye bir taneleri var ve bu insanlar bir kasabada yaşıyorlar ve “Tamam, evimizi satıyoruz ve taşraya taşınacağız” diyorlar. Onlara evleri göstererek kırsalda dolaşıyorlar. Sanırım İngiltere’yi özlemiş olabilir. Ve kırsala gitmek ya da hangi şehirlerde çekim yaptıklarını görmek çok iyi.

KÖTÜ YATAK ALIŞKANLIĞI Gece yarısı belki 11 civarında yatmaya çalışıyorum. Yatakta televizyon izlemek gibi kötü bir alışkanlığım var, ki bu pek iyi değil çünkü gerçekten heyecan verici bir şey sizi yeniden uyandırabilir. Gece 1’de “Tamam, biliyorsun bu gerilim filmini artık izleyemezsin” gibi olmalıyım.

Pazar Rutini okuyucuları Trish Mann’i Instagram veya Twitter @djmisbehaviour’da takip edebilir.