Cher Elijah Blue Allman'ın oğlu aşırı doz için hastanede

Felaket

New member
2014 yılında Allman, sadece 11 yaşında olan çim ve ecstasy gibi uyuşturucu kullanmaya başladığını ve aşırı dozdan ölme riskiyle karşı karşıya olduğunu itiraf etti. “Sadece tüm geçmişimden kaçmaya çalıştım ve o zaman bu tür ilaçlara, bilirsiniz, eroin ve afyonlara yöneliyorsunuz,” dedi ET'ye. “[L’eroina] Belli bir anlamda kurtardı … eğer o anda sahip olmasaydım, ne yapacağımı bilmiyorum … Kendinizi bir köprüden atabilirsin. Keşke o dönemin üstesinden gelmeyi başardıysam, üstesinden gelmek ve sonra yardım istedim. “
Allman ayrıca “çok fazla risk verdiği ve gerçekten ölüm sınırında hissettiği bazı anlar olduğunu açıklamıştı. (…) Her zaman biraz güvenli olmaya çalıştım, ama her zaman mümkün değil” diye açıkladı. “Aklınızda düşünseniz bile, yanlış şeylerin olabileceği açıktır. İşlerin yanlış kombinasyonu olabilir ve sadece uçurumun içine kayabilirsiniz. Bunun yanlış olduğunu biliyordum ve o anda hayattan çok memnun olmadığımı biliyordum”. İlyas'ın babası bile Gregg Allman, doktorlara göre, daha sonra onu öldürecek olan karaciğer kanserine göre uyuşturucu kötüye kullanılması sorunlarından muzdaripti.