Sosyal ağlardaki yayınlarda kullanıcıların puanlarını kullanmadığı belirtiliyor; Ancak sistem onlara bu paraların zaten harcandığını söylüyor.
“Bir şekilde dikişlerim kayboldu. 20 Aralık’ta Cinépolis de Galerías Coapa’daki masraflar bana öyle geliyor ki, o gün oraya hiç gitmedim,” dedi etkilenenlerden biri olan Gerardo Flores, Expansión’a verdiği bir röportajda.
Cinépolis, şikayetleri Cinépolis Yardım hesabına yönlendiriyor; burada bu durumu yaşayan müşterilerin adresine bir e-posta yazmaları tavsiye ediliyor. [email protected] tercihen Club Cinépolis üyeliği kapsamında kaydettikleri e-posta adresinden.
Posta ile gönderilmesi gereken bilgiler şunlardır:
Cinépolis puanlarının geçerliliği ne zaman sona erer?
Cinépolis puanlarınız varsa ve bunlar çoktan kaybolmuşsa, bunun nedeni geçerlilikleri değildir. Zincire göre puanlar her yılın 31 Aralık tarihine kadar geçerliliğini yitiriyor ve bu tarihten önce kullanılmadığı takdirde kaybediliyor.
“Bir şekilde dikişlerim kayboldu. 20 Aralık’ta Cinépolis de Galerías Coapa’daki masraflar bana öyle geliyor ki, o gün oraya hiç gitmedim,” dedi etkilenenlerden biri olan Gerardo Flores, Expansión’a verdiği bir röportajda.
Cinépolis, şikayetleri Cinépolis Yardım hesabına yönlendiriyor; burada bu durumu yaşayan müşterilerin adresine bir e-posta yazmaları tavsiye ediliyor. [email protected] tercihen Club Cinépolis üyeliği kapsamında kaydettikleri e-posta adresinden.
Merhaba, durumdan dolayı özür dilerim. Lütfen aşağıdaki bilgileri içeren bir e-postayı [email protected] adresine (tercihen kaydettiğiniz e-postadan) gönderin: Tam ad, telefon numarası, Cinépolis Club Kart numarası ve puan indiriminin ekran görüntüsü.
— Ayuda Cinépolis (@AyudaCinepolis)
27 Aralık 2023
Posta ile gönderilmesi gereken bilgiler şunlardır:
- Ad Soyad
- Telefon
- Cinépolis Club Kart Numarası
- Puan indirimi yakalama
Cinépolis puanlarının geçerliliği ne zaman sona erer?
Cinépolis puanlarınız varsa ve bunlar çoktan kaybolmuşsa, bunun nedeni geçerlilikleri değildir. Zincire göre puanlar her yılın 31 Aralık tarihine kadar geçerliliğini yitiriyor ve bu tarihten önce kullanılmadığı takdirde kaybediliyor.