Claudio Baglioni, 2026'da büyük bir tur ama diyor ki: Geri çekilmeyi onaylıyorum

Felaket

New member
Canlı Front'ta Baglioni, 2026 yaz için büyük bir tur duyurdu. Bu, 27 Eylül'de Roman Şarkıcı -Songwriter'ın 10 yıl boyunca “veya Scià” nın destekçisi olduktan sonra geri döneceği Lampedusa'da bir önizleme olacak. Tarihleri henüz açıklanmamış olan büyük tur, büyük açık alanlarda olacak (29 Eylül'den itibaren ön satışlar). “15 yıl sonra açık alanlara geri dönüyorum – Baglioni diyor ki, müzikal olana ek olarak paralel bir güzergahın ardından, ülkemizin bugün nasıl konulduğunu görmeye çalışmak”. Lampedusa'ya dönüş, müziğin ötesine geçen anlamları beraberinde getiriyor. “Güzel tiyatro ya da doğal bir park için bilinen bir yer tarafından değil, olağanüstü güzel bir adadan, aynı zamanda yaşadığı etkinlikler için ayrılmaktan mutluluk duyuyorum”. Ve sonra sosyal konularda “Saatlerde” nişanlanan meslektaşlarına bir ok başlattı. “Bir nedene yaklaşan, başarıyı affetmek için bunu yapan herkes. Birçok imzalayıcı dilekçesi ve çok az şey bildikleri olaylar inşa eder: askerlerden daha fazlası suçlamayı oynayan trompetçilerdir. O 'Scià için 300'den fazla sanatçıya sahip değil. Kalbine sahip 10 yıl süren festivaller. Belki benim son gerçek turum ve ben buradan başlıyorum. Hala belki de konumda: rıhtım “ya da daha büyük olasılıkla yeni limanın yakınındaki spor alanı: Papa Bergoglio'nun ilk pastoral ziyaretinin varış noktasıydı”.