Genç Bir Film Oyuncusu Pazar Günlerini Nasıl Geçirir?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tecritin başlangıcı olan Mart 2020’ydi ve o zamanlar 8 yaşında olan Daniel Ranieri, kamu güvenliği konusunda çok ciddi bir hale geliyordu. Konuyla ilgili düşüncelerini küfür dolu bir video sunumuyla ifade etmeye karar verdi ve izleyicilere “partileri ve kumarhaneyi” atlamalarını söyledi. Viral oldu.

Jimmy Kimmel, Daniel ile canlı bir Zoom oturumu yaparak onu Joe Pesci ile karşılaştırdı. Yayından beş dakika sonra George Clooney’nin adamları arıyordu. Birkaç gün sonra Daniel, Bay Clooney’nin bir sonraki filmi “The Tender Bar”da rol aldı. ”

“Annem bana rolü aldığımı söylediğinde, ‘Ne? inanamıyorum. Aman Tanrım, anne, buna inanamıyorum” dedi, filmde çocukken ana karakteri oynayan Daniel. “Oyuncularla vakit geçirmeyi sevdim. Herkes gerçekten güzeldi. George Clooney benimle çemberler çizdi. O gerçekten iyi bir oyuncu. Annem rol aldı. Teyzelerimden birini oynuyor. O seçmelere gerek yoktu. ”

Daniel uyandığında önce odasında tek başına spor yapıyor. Kredi. . . The New York Times için Hilary Swift

J. R. Moehringer’in anısına dayanan “The Tender Bar”, sinemalarda yeni gösterime girdi ve 7 Ocak’tan itibaren Amazon Prime’da satışa sunulacak.

10 yaşındaki Daniel, bir devlet okulu öğretmeni olan 51 yaşındaki annesi Danielle Ranieri ve bir elektrikçi olan 51 yaşındaki babası Stephen Cacioppo ile Dyker Heights, Brooklyn’de yaşıyor.

CUMARTESİ TONU BELİRLER Gagamla kiliseye gideceksem, dedem, en iyi arkadaşım ya da arkadaşım dediğim şey ne olursa olsun, annem beni sabah 7:30’da uyandırır. m. Değilse 9-10 gibi kendi kendime uyanırım. Cumartesi günleri geceleri video oyunları oynamayı severim: Madden NFL, PlayStation 5, bir basketbol oyunu olan NBA 2K22. Bazen telefonda arkadaşlarla ya da bir arkadaşım uyur ya da sadece kendi başıma oynarım, bu yüzden geç kalırsam daha sonra uyuyabilirim.

KAPALI SPORLAR Sabah esnemesi yapıyorum. Sonra telefonuma geçiyorum. Kapımdaki çemberde mini basketbol ya da futbol oynuyorum. Bir puf ve sandalye ile küçük bir kale alanı yapıyorum ve topa vurmaya çalışıyorum.

Bu sabahın kahvaltısı: pastırma. Kredi. . . The New York Times için Hilary Swift

HUBUBAT HAREKETLERİ Saat 10’da ailece kahvaltı yaparım. Kendi mısır gevreğimi, Special K Chocolatey Delight’ı dökmeye başladım. Önce çikolatayı seçmiyorum çünkü o zaman geri kalanına dokunmayacağım, eskiden Lucky Charms ile yaptığım gibi. Marshmallowları yer, sütü içer, gerisini bırakırdım. Bazen babam çikolatalı krep ya da pastırma ve yumurta yapar. Sonra o gün ne yapacağımızı konuşuruz.

BİRLİKTE PARÇALAMA Vaktim olursa biraz lego yaparım. Bu büyük beyaz baykuşu 1.700 parçadan yaptım ve üç gün sürdü. Kafa hareket eder. Asistanımdan biraz yardım aldım, bu ya da bulmacalar üzerinde benimle çalışırken büyükbabam dediğim de bu. Ayrıca bir Star Wars uzay gemisi yaptım.

Babası Stephen Cacioppo ile ev ödevi. Kredi. . . The New York Times için Hilary Swift

KİTAPLAR, SAYILAR, YILDIZLAR Beşinci sınıftayım. Pazar günleri ödev yaparım; genellikle okuma veya matematiktir. Esperanza Rising’i yeni bitirdim. ” Gerçekten çok iyiydi ve içinde birçok ders vardı, insanlara her zaman saygı duymak ve zor koşulların üstesinden gelmeniz gerektiği gibi. Bilimde, ilginç olan yıldızlar ve takımyıldızlar hakkında bilgi ediniyoruz. Okul çalışması, öğrenme çizgilerinden çok farklıdır. Film için her gün farklı bir sahne çekiyorduk. Bana sadece o gün için satırlarımı verdiler. Sonra onları ezberlerdim.

Brooklyn’de bayrak futbolu için toplandı. Kredi. . . The New York Times için Hilary Swift

TOPLARFutbol Pazar günleri sona erdi, bu yüzden şimdi öğleden 3’e kadar olan iki farklı bayrak futbol takımındayım. o. Pantolonda ligin adı olan “Şövalyeler” yazıyor. Hava soğuksa bir kapüşonlu giyiyorum ve topu yakalayabilmem için üzerlerinde klipsli futbol eldivenleri giyiyorum. Annem bütün zamanını sahada toplanmış halde geçiriyor ve maçtan sonra beni büyükannem ve büyükbabamın yanına götürüyor. Sadece üç veya dört dakika uzaklıkta yaşıyorlar.

DEBABALAR İkisi de 81. Büyükbabam çok fena üşüttüğü için iki haftadır spor salonuna gitmedi. Genelde her gün gider. Annem yaşadıkları evde büyüdü. O ve ben yemek masasına oturup legolar yapıyoruz ya da yapbozlar yapıyoruz. 1.000 parçalık bir pandemik yapbozumuz vardı. Yoda’dandı. Hepsi aynı renk, yeşil olduğu için yapması bir yıl sürdü. Çok fazla yeşil olduğu için hangi parçanın nereye girdiğini bilmiyordunuz.

EN İYİ ARKADAŞLAR Bazen bir kart dükkanı olan Card Cave’e gidiyoruz ve bana 500 kartlı bir N. B. A. gizemli kutusu alıyor, ama ne elde ettiğini bilmiyorsun. Değerli olabilecekleri için onları atmıyorum, bu yüzden dikkatli olmalısın. Onlara bakıyorum ve umarım iyi bir tane buluruz, çaylak ya da gerçekten genç oyuncular gibi çünkü çok paraya mal olabilirler. En iyi bulgularımdan bazıları LeBron ve Shaquille. Bunları plastik manşonlara koyuyoruz.

Daniel, büyükannesi ve büyükbabası Frank ve Marilyn Ranieri, solda ve annesi Danielle Ranieri ile akşam yemeğinde. Büyükannesi “Pazar sosunu” sıfırdan yapıyor. “Ne yapıyor bilmiyorum ama tadı gerçekten harika.” Kredi. . . The New York Times için Hilary Swift

PAZAR SOS Büyükannem “Pazar sosu” yemeği yapar. Geçen hafta domates soslu rigatoni ve köfte yedik. Sabah sıfırdan yapıyor. Ne yaptığını bilmiyorum ama tadı gerçekten harika. Büyükbabam kiliseden sonra taze ekmek ve tatlı alır. Benim favorim cannoli. Akşam yemeğinden sonra bazen içmeme izin verilen kahve veya espresso yapmaya yardım ederim. Büyükbabam ayrıca bana pastırma ve yumurta yapmayı, şınav çekmeyi ve mekik çekmeyi ve tek elle veya tek elle yapabileceğim bisiklet sürmeyi öğretti. O da beni alır ve okula bırakır.

SPOR, OYUNLAR 8’de evdeyiz. Duş alırım, pijamalarımı giyerim ve sonra daha çok futbol olur. (Maç varsa yemek yerken de izliyoruz. ) Reklamlar sırasında evde basketbol oynuyorum ya da telefonumla oynuyorum. Ben ve Tye ve bazen George’a mesaj atabilirim. Onlar benim ailem gibiler. Onlara nasıl olduklarını soruyorum ya da onları özlediğimi söylüyorum. Ve bana geri dönüyorlar. Tye bana bir yapboz ve bazı PlayStation oyunları gönderdi. O bir kardeş gibidir.

Yatmadan önce PlayStation’ıyla baş başa kalıyor. Kredi. . . The New York Times için Hilary Swift

EKRAN ZAMANI 9:30 veya 10’da yataktayım. Telefonumda YouTube’da basketbol maçları izliyorum. Ekrana bakmak gözlerimi yoruyor ve uyuşturuyor. Sonra uyumaya gidiyorum.