Beykozlu
New member
Bir Instagram hesabı gördünüz, tanıdık geldi ve eklemek istiyorsunuz ya da biri sizi takip etti lakin tam çıkaramadınız ve küçücük profil fotoğrafından nitekim o kişi olup olmadığını bir türlü anlayamadınız. Bu durum Instagram kullanıcılarının sık sık başına geliyor zira maalesef platform, kullanıcıların profil fotoğraflarını sırf sol üst köşede duran küçük bir görsel olarak gösteriyor. Ekran fotoğrafı alıp büyütmek ise pek başarılı sonuç veren bir usul değil.
Pekala, Instagram profil resmi büyütme mümkün mü? olağan olarak mümkün. Üstelik bu süreci internet tarayıcılarından ya da iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza indirerek kullanabileceğiniz taşınabilir uygulamalar üzerinden yapabilirsiniz. Bu görselleri yüksek çözünürlüklü olarak büyütebileceğiniz üzere indirmeniz de mümkün. Instagram profil resmi büyütme nasıl yapılır gelin tüm biçimleri yakından bakılırsalim.
İnternet tarayıcıda Instagram profil resmi büyütme usulü:
İnternet tarayıcıda Instagram profil resmi büyütme alternatif metot:
Android aygıtlarda Instagram profil resmi büyütme:
iOS aygıtlarda Instagram profil resmi büyütme:
İnternet tarayıcıda, iOS ve Android aygıtlarda Instagram profil resmi büyütme nasıl yapılır sorusunu yanıtladık ve bu süreç uygulayabileceğiniz formüllerden bahsettik. Hem mobilde birebir vakitte bilgisayarda çalıştığı için tarayıcı üzerinden Instagram profil resmi büyütme formları epey daha kullanışlı görünüyor.
Pekala, Instagram profil resmi büyütme mümkün mü? olağan olarak mümkün. Üstelik bu süreci internet tarayıcılarından ya da iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza indirerek kullanabileceğiniz taşınabilir uygulamalar üzerinden yapabilirsiniz. Bu görselleri yüksek çözünürlüklü olarak büyütebileceğiniz üzere indirmeniz de mümkün. Instagram profil resmi büyütme nasıl yapılır gelin tüm biçimleri yakından bakılırsalim.
İnternet tarayıcıda Instagram profil resmi büyütme usulü:
- Adım #1: Buradan instadp internet sitesini açın.
- Adım #2: Profile Pictures Downloader seçeneğine tıklayın.
- Adım #3: Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz Instagram kullanıcı ismini yazın ve aratın.
- Adım #4: Continue butonuna tıklayın.
- Adım #5: Full Size seçeneğine tıklayın.
- Adım #6: Aradığınız Instagram kullanıcısının profil fotoğrafını yüksek çözünürlüklü olarak goreceksiniz.
- Adım #7: İndirmek için Download butonuna tıklayın.
- Adım #8: Dilediğiniz sayıda kullanıcının profil fotoğrafını bu türlü büyütebilir ve indirebilirsiniz.
- Adım #9: Süreç tamam.
İnternet tarayıcıda Instagram profil resmi büyütme alternatif metot:
- Adım #1: Buradan izuum internet sitesini açın.
- Adım #2: Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz Instagram kullanıcı ismini yazın.
- Adım #3: Search Profile Now butonuna tıklayarak aratın.
- Adım #4: Aradığınız Instagram kullanıcısının profil fotoğrafını yüksek çözünürlüklü olarak goreceksiniz.
- Adım #5: İndirmek için Download Now butonuna tıklayın.
- Adım #6: Dilediğiniz sayıda kullanıcının profil fotoğrafını bu türlü büyütebilir ve indirebilirsiniz.
- Adım #7: Süreç tamam.
Android aygıtlarda Instagram profil resmi büyütme:
- Adım #1: Buradan Instagram İçin Profil İndirme taşınabilir uygulamasını indirin.
- Adım #2: Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz Instagram kullanıcı ismini yazın ve aratın.
- Adım #3: Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz hesaba dokunun.
- Adım #4: Aradığınız Instagram kullanıcısının profil fotoğrafını yüksek çözünürlüklü olarak goreceksiniz.
- Adım #5: Büyütülmüş olarak gördüğünüz resmi indirebilirsiniz.
- Adım #6: Süreç tamam.
- Adım #7: Dilediğiniz sayıda kullanıcının profil fotoğrafını bu türlü büyütebilir ve indirebilirsiniz.
iOS aygıtlarda Instagram profil resmi büyütme:
- Adım #1: Buradan Tam Ekran, Büyük Profil Foto taşınabilir uygulamasını indirin.
- Adım #2: Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz Instagram kullanıcı ismini yazın ve aratın.
- Adım #3: Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz hesaba dokunun.
- Adım #5: Büyütülmüş olarak gördüğünüz resmi kaydedebilirsiniz.
- Adım #6: Süreç tamam.
- Adım #7: Dilediğiniz sayıda kullanıcının profil fotoğrafını bu türlü büyütebilir ve kaydedebilirsiniz.
İnternet tarayıcıda, iOS ve Android aygıtlarda Instagram profil resmi büyütme nasıl yapılır sorusunu yanıtladık ve bu süreç uygulayabileceğiniz formüllerden bahsettik. Hem mobilde birebir vakitte bilgisayarda çalıştığı için tarayıcı üzerinden Instagram profil resmi büyütme formları epey daha kullanışlı görünüyor.