Kim Kardashian Buzz’ı (ve İşi) Staten Island’a Nasıl Getiriyor?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İnsanlar, Staten Island’da kömürle çalışan pizzalarıyla tanınan bir restoran olan Campania’ya gelip “Kim” hakkında soru sorduğunda, oradaki bir sunucu olan Nicole Bressi bunu pek anlamamıştı.

Bayan Bressi, “’Kim bugün burada değil ama yarın tekrar kontrol edin’ dedim” dedi. “Burada benimle çalışan arkadaşım Kim hakkında konuşmadıklarını anlamam birkaç kez aldı. Kim Kardashian’dan bahsediyorlardı.”

Geçen Kasım ayında bu yılki Met Gala’da Marilyn Monroe elbisesi giydiğinde tartışmaları alevlendiren realite televizyon yıldızı ve etkileyicisi Bayan Kardashian, ilçe ve Brooklyn’deki birkaç Campanias’tan biri olan Dongan Hills’deki restoranı ziyaret etti. Staten Island’da doğup büyüyen erkek arkadaşı, komedyen ve aktör Pete Davidson ile birlikteydi.

Çiftin Campania’nın çatısında trüf mantarı, peynir ve 150 dolarlık deniz ürünleri kulesini atlayıp onun yerine margarita pizzası, salata ve sangria tercih ettikleri romantik randevusu duyuldu. Kısa süre sonra kalabalık restoranın etrafını sardı.

Çift, Kasım ayında Dongan Hills’deki Campania’nın çatı katında pizza yedi. Bu güne kadar müşteriler hala gelip soruyor. Kredi… New York Times için Dave Sanders

Bir yönetici olan Umberto Guzman, “Çılgıncaydı” dedi. “Telefon durmadan çalıyordu ve her gün uzun hatlarımız vardı. İnsanlar bütün kış boyunca çatıda oturmak istedi çünkü o orada oturuyordu ama onlara çatının soğuk olduğu için kapalı olduğunu açıklamak zorunda kaldım.”

Altı ay sonra dikkatler düşmedi.

Bayan Bressi, “Birçok insan bize Kim hakkında sorular soruyor, şimdi hikayeler uyduruyoruz” dedi. “Kim buradayken bile burada değildim ama şimdi ‘Ah evet, kahve içtik’ diyorum. Çok hoştu.'”

Bay Davidson uzun zamandır memleketinin büyükelçisiydi, hayatını temel alan bir film çekiyor ve onu bir eğlence mekanına dönüştürmeyi planlayan eski bir Staten Island Feribot teknesi satın alıyor. Görünüşe göre Staten Island’da da bir apartman dairesi var, ancak Brooklyn’e taşınma konusunda ipuçları bırakmış. Ayrıldığının kısa süre önce duyurulduğu “Saturday Night Live”daki en iyi bilinen skeçlerinden biri, bunun yerine Staten Island hakkında sözleri kullanan “Walking in Memphis” şarkısıydı. “80 simit noktamız var ve her blokta bir pizzacı var” dedi.

Uber ünlü kız arkadaşını en sevdiği Staten Island noktalarına götürüyor. Medya, Bayan Kardashian’ın hayranları – ve bir tekme arayan yerliler – fark ettiler.

Bazıları dikkatin ezici olduğunu söylüyor. Bay Luisi, “Artık sıra istemiyorum çünkü bu müşterilerimi rahatsız ediyor” dedi. “Geçen Nisan ayında açtığımızdan beri meşguldük çünkü yemeklerimiz ve servisimiz harika. Ona ihtiyacımız bile yok.”

Çift ayrıca Staten Island’daki sinemaya gitti. Great Kills yakınlarındaki 11 ekranlı ve atari oyunlarına sahip bağımsız bir tiyatro olan Atrium Stadium Cinemas’ın sahibi Jesse Scarola, “Kim Kardashian’dan daha büyük olamazsınız” dedi. “Başkan burada olabilir ve daha büyük olamaz.”

Bayan Kardashian, kış boyunca “House of Gucci”nin gösterimi için ziyarete geldiğinde, yüzlerce kişi bilet satın aldı ya da kısa bir bakış için otoparkta bekledi.

South Shore’daki Prince’s Bay’de yaşayan Bank of America’nın 46 yaşındaki genel müdürü Christina Ortalano, “Çocuklarım onun orada olduğunu sosyal medyada gördü ve onu görmek için arabaya atladı” dedi. “Bazı insanlar deva yapmamış gibi davrandılar, ama yaptılar. İnsanlar yıldızlara çarpıyor.”

Bayan Kardashian’ın ziyaretinden bu yana artan ilgi gören Atrium Stadium Cinemas’ın sahibi Jesse Scarola, “Kim Kardashian’dan daha büyük olamazsınız” dedi. “Başkan burada olabilir ve daha büyük olamaz.” Kredi… New York Times için Dave Sanders

Atrium’un sahibi Bay Scarola, Bayan Kardashian’ın bir kerelik ziyaretinden hala destek alıyor. “Birkaç hafta önce biri aradı, şehir dışından biri Kim’in ziyaret ettiği tiyatroya gelmek istediğini söyledi” dedi. “Tüm tiyatroyu arkadaşları için kiraladı ve herkesin patlamış mısırını ve yemeğini ödedi.”

Staten Island’dan Meclis Üyesi Joseph Borelli, sinema kompleksinin ilgi gördüğü için minnettar. “Atriyum, çocukların sinemada takıldığı ve arkadaşlarıyla arkada kıkırdadığı eski bir çağa bir tür geri dönüş” dedi. “Atriyum pandemi sırasında ezildi ve adlarının gazetede iyi bir nedenle olması iyi.”

Tottenville’deki avizelerle kaplı bir sahil restoranı olan Angelina’s Ristorante’nin sahibi Vincent Malerba, ünlülere yabancı olmadığını söyledi. “Bir blokta biri eski hapishanede, diğeri eski bira fabrikasında olmak üzere iki stüdyo var, bu yüzden onlardan tonlarca alıyoruz” dedi. “Ama kimse bize Kim’in yaptığını yapmadı.”

Çiftle birlikte çektirdiği fotoğraf Instagram’da binlerce beğeni aldı. Bay Malerba, “Hiç böyle bir maruz kalma yaşamadık” dedi. “Brooklyn, Bronx, Queens, South Jersey, her yerden insanlar gelmeye başladı.” İnsanların Bayan Kardashian için geleceğini, ancak iyi yemek ve hizmet için geri döneceğini umuyor.

Bay Borelli, “Angelina’s ve Campania’nın şehrin en iyi restoranlarından ikisi olduğunu her zaman biliyorduk” dedi. “Bu, genel olarak Staten Island yemek sahnesi için iyi.”

Angelina’s Ristorante, çift için başka bir randevu gecesi sitesiydi. Sahibi Vincent Malerba, “İnsanlar Brooklyn, Bronx, Queens, Güney Jersey’den her yerden gelmeye başladı” dedi. Kredi… New York Times için Dave Sanders

Sahibi Telly Hatzigeorgiou, St. George’daki Empire Outlets sahilindeki yeni bir açık hava barı olan Clinton Hall’daki ziyaretçi sayısının son üç ayda ikiye katlandığını söyledi. “Birkaç şey oluyor; tek hileli bir midilli değil,” dedi. “Şimdi hava sıcak. Covid’den sonra insanlar dışarı çıkmak istiyor. Ama bence Kim’in de kesinlikle bununla bir ilgisi var. İnsanların sürekli onun hakkında konuştuğunu duyuyorum.”

Elbette herkes Staten Island’ın daha fazla dikkat çekmesini istemez.

Bir muhasebe firmasında öğrenme ve geliştirme alanında çalışan ve Times Meydanı yakınlarında yaşayan Ruby Hernandez, her yaz erkek arkadaşıyla birlikte Staten Island’a kaçarak sakin bir plaja kaçar. “Sana nerede olduğunu söylemeyeceğim,” dedi.

“Kim oraya gitseydi onunla bir fotoğraf çektirmek isterdim ama ardından gelen kalabalığın olmasını istemem” dedi. “Plajımın keşfedilmemiş kalmasını istiyorum. Kaç ve sessiz ve kirli değil.”

Praglı bir gazeteci olan Jan Zabka, Manhattan silüetini uzaktan görmek için geçen hafta sonu Staten Island’ı ziyaret etti. Bir turist olarak, bakırdan yapılmış başka bir kadın ünlüyü görmekle çok daha fazla ilgilendiğini söyledi: Özgürlük Anıtı.

Meclis üyesi Bay Borelli, daha önce ziyaretçilerin adada olduğunu, keşfedeceklerini umduğunu söyledi. “Burada ne kadar açık hava rekreasyonu olduğunu bilseler şok olacaklarını düşünüyorum” dedi. “Bloğumda dört mil yürüyüş ve dağ bisikleti parkurları var.”

Bazı Staten Island yerlileri, günlük yaşamlarına biraz daha çekicilik katmaktan hoşlanırlar. Ulusal Deniz Feneri Müzesi şantiye müdürü 61 yaşındaki Jim Sarlo, “Nehir kenarındaki kayaların üzerinde sigara içmeye çıktığımda Pete’in müzenin hemen yanındaki evinden çıktığını görürdüm” dedi. Pazar, ömrü olmasa da komedyen hala orada yaşıyor. Bayan Kardashian’ın Bay Davidson’ın evinden ayrıldığını ve birkaç kez feribota doğru gittiğini gördüğünü söyledi.

“Sadece ‘Hey, sup?’ diyorum” dedi. “Staten Adası’nda bunu söylüyoruz.”