Lake Street Dive’dan Rachael Price Pazar Günlerini Nasıl Geçiriyor?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Rachael Price, rock grubu Lake Street Dive’ın ön kadınıdır. Aynı zamanda, 1930’lar ve 40’ların sesine sahip daha cazcı bir performans olan Rachael & Vilray ikilisinin de yarısı. Bu hafta sonu Bayan Price, şarkıcı ve gitarist Vilray ile birlikte ikilinin ikinci albümü “I Love a Love Song!”u çıkarıyor. 24 Şubat’ta Williamsburg Music Hall’da sahne alacaklar.

Kensington, Brooklyn’de ikamet eden 37 yaşındaki Bayan Price, ara sıra canlı şovlarda performans sergilediği şarkıcı ve söz yazarı 33 yaşındaki kocası Taylor Ashton ile yaşıyor. Çiftin ilk çocuğu Mart sonunda doğacak. Şimdilik bebekleri geriatrik kedileri Stella.

açgözlü Ben gece hayatı yaşayan bir sabah insanıyım. Bu biraz zor. Sabah 8 ile 9 arası benim olağan uyanma saatim çünkü sabaha dinlenmek için yeterli zamanım olmasını seviyorum. Kahve ve kahvaltı hazırlayıp hemen yiyorum. Ben her zaman ilk şey yiyen biri oldum. Şu anda yedi aylık hamileyim, bu yüzden çok açtım. Son zamanlarda kış olduğu için her gün aynı şeyi yiyorum, yulaf ezmesi. Bir elmayı rendeleyip kuru üzüm ve keten tohumu kullanıyorum ve üzerine biraz Yunan yoğurdu koyuyorum.

KÜÇÜK HAREKETLER Hamilelik harikadır; yine de çok eğlenceli. Ben fiziksel olarak nasıl hissettiğime takıntılı biriyim. Bu, turne yapan bir müzisyen ve şarkıcı olmaktan geliyor – sağlıklı kalabilmeniz için işlerin nasıl gittiğine dair bu inatçı farkındalığa sahip olmalısınız. Hamilelikle birlikte vücut değişikliklerini büyüleyici buluyorum. Diş etlerim kanıyorsa bakarım ya da bileğimde kaşıntı varsa bakarım ve bunun hamileliğin olağan bir yönü olduğunu görürüm. Bence bu çok tuhaf ve havalı, olabilecek bu gerçekten spesifik şeyler. Bebek çok hareket etmeye başladı. Bir sürü küçük hareket hissediyorum. Bu noktada hala neşeli.

“Sabah egzersiz yapmazsam, olmuyor.” Kredi… The New York Times için Natalie Keyssar

DALMIŞ Ben yavaş sabah insanıyım. En sevdiğim şey iki saat oturup kitap okumak. “The Kingkiller Chronicle” adlı bir dizi fantastik roman bitirdim. Bazen The New Yorker’ı okurum. Şimdiye kadar bir New Yorker’ı alıp kısa öyküyü okuyup da ona kapılmadığımı hatırlamıyorum.

BASIN HAZIRLIK Okuduktan sonra egzersizlerimi yaparım. Şu anda hamileliğin ikinci ve üçüncü trimesterleri için özel egzersizler yapıyorum. Her türden çok çeşitli egzersizler var, ancak kendimi zorlamaya hazırlamak için çok fazla temel çalışma var. Sabah spor yapmazsam olmuyor.

GEZİNME Öğlene kadar uzun bir yürüyüşe çıkıyorum. Yürümek bir çeşit meditasyon şeklim. Prospect Park ve Green-Wood Cemetery’den eşit uzaklıkta yaşıyorum, bu yüzden bu iki yer arasında seçim yapıyorum. Bir podcast dinliyorsam, bu iki çok komik komedyenin sunuculuğunu yaptığı “Poog” olabilir. Sağlıkla ilgili, ancak son derece geniş. Onları rahatlatıcı buluyorum. Prospect Park’ta yürüyorsam Windsor Terrace’ta bir kafe olan Daytime’a uğrarım. Onların kahvaltı sandviçlerini severim. Kahvaltıya o kadar düşkünüm ki, iki kez yapmaya çalışacağım. Dışarıda her zaman bir sürü sevimli köpek ve gelip giden Windsor Terrace insanlarını gözlemleyebileceğiniz küçük bir bank vardır. Aynı zamanda gerçekten çok sayıda fabrika dükkanının yanında. Bitkileri severim. Turneye çıkmasaydım daha fazlasına sahip olacaktık ama onların devalarını alabileceğimden daha kolay öldüklerini görüyorum.

Windsor Terrace, Brooklyn’de Gündüz Zamanının Dışında. Kredi… The New York Times için Natalie Keyssar

HAYRANLAR Belki bir evvel belki günde iki kere yürüyüşte tanınırım. Beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Neredeyse her zaman kısa ve hoş etkileşimlerdir. Birisi, “’Lake Street Dive’ı seviyorum!’ ve yürümeye devam et.

KENDİNE YÖNELİK Gün boyunca her zaman yanıtlanacak bir e-posta veya işle ilgili farklı şeyler vardır. Şu anda yaptığımız gibi bir röportajım olabilir ya da çoğu zaman bir paket kıyafet denerim, defileler için giyecek bir şeyler ararım. Şu an önümde sipariş ettiğim iki kutu kıyafet var. Giymek için kendi eşyalarımı seçmek eğlenceli bir meydan okuma.

ŞARKILAR İÇİN ELEMEK İkimiz de tek odalı bir dairede yaşayan müzisyenleriz ve yaratma konusunda benzer bir yaklaşımımız var. Düşüncelerinizle tamamen yalnız olduğunuzu hissetmenize yardımcı olur. Kendimi birkaç saatliğine dairede yalnız bulursam, oturup gitarda öğrendiğim bir şarkıyı çalabilir veya şarkı sözleri, aklıma gelen dizeler için fikir bulmak için eski günlükleri karıştırabilirim.

“Dairede birkaç saat yalnız kalırsam, oturup gitarda öğrendiğim bir şarkıyı çalabilirim veya şarkı sözleri, aklıma gelen dizeler için fikir bulmak için eski günlükleri karıştırabilirim.” Kredi… The New York Times için Natalie Keyssar

PARTİ KEDİ Kocam ve ben evdeysek, akşam için yapmaktan hoşlandığımız birkaç şey vardır. Yerel olarak arkadaşlarımız var ve onları bir oyun gecesine davet etmeyi seviyoruz. Kâğıt, sessiz sinema ya da Salad Bowl oynarız. İkimiz de oldukça gürültücü insanlarız. Alt kattaki komşularımız kendilerini bize yüz yüze göstermeyecekler ama çok gürültü yaparsak tavana vurmak için bir tür alet, belki klasik bir süpürge kullanıyorlar. Kalçası artritik olan ve düztabanca güm güm vuran kedimize de vuracaklar. Oraya gidip ‘Hey, bir kediye beceriyorsun’ demek istiyorum.”

Bayan Price ve solundaki kocası Taylor Ashton, sık sık oyun gecesine arkadaşları gelir. “Kağıt, sessiz sinema ya da Salad Bowl oynarız,” dedi. Kredi… The New York Times için Natalie Keyssar

HAFİF GECE Akşam yemeği peynir, kraker ve zeytin gibi ağır atıştırmalıklar olabilir. Taylor patlamış mısır yapmakta gerçekten çok iyi. Topinglere giriyor. Beslenme mayası veya akçaağaç şurubu veya tereyağı olabilir. Bazen oraya limon sıkar. Her zaman bir sürpriz. Yatmadan önce, 25 dakika süren komik bir durum komedisi izleriz. Ya da Derren Brown’ın kliplerini izleyeceğiz. O bir İngiliz büyücü ve mentalist. İzlemeye başladığınız anda, tavşan deliğinden aşağı iniyorsunuz.

Sunday Routine okuyucuları, Rachael Price’ı Instagram’da @rachaelpricepants ve grubu ve ikilisi @lakestreetdive ve @rachaelandvilray’de takip edebilir.