NY Adamı 24 Saatlik Suç Çılgınlığında 3 Silahlı Vuruşla, 2 Ölümle Suçlandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Polis, Salı günü erken saatlerde teslim olmadan önce Brooklyn ve Manhattan’daki toplu konut projelerinde uzun bir sabıka geçmişi olan bir adamın 24 saatlik şiddet sürecinde iki genci öldürüp 96 yaşındaki bir adamı yaraladığını söyledi.

Polis, daha sonra kimliği 28 yaşındaki Sundance Oliver olarak belirlenen zanlının bir kadını soymaya çalıştığını ve 96 yaşındaki görgü tanığını vurduğunu söyledi. işlem. Adam ayak bileğinden yaralandı ve durumu stabil bir şekilde hastaneye kaldırılırken, zanlı yaya olarak kaçtı.

Altı saatten kısa bir süre sonra ve bir o kadar mil ötede, Aşağı Manhattan’daki Smith Evleri’nin binalarından birinde başka bir sahne yaşanıyordu. Polis, 21 yaşındaki Kevon Langston’ın Columbus Bulvarı’ndaki bir apartman dairesinde defalarca vurulduğunu söyledi. Bellevue Hastanesine kaldırıldığı ve burada öldüğü açıklandı.

Keyaira Rattray-Kardeşler, 17. Kredi… Aile fotoğrafı

Gece çöktükten sonra, Kingsborough Evleri’nde, son ve en genç kurban gece yarısı civarında göğsünden vuruldu. Daha sonra akrabaları tarafından Bedford-Stuyvesant’ta yaşayan eğlenceyi seven 17 yaşındaki Keyaira Rattray-Brothers olarak tanımlandı. Brookdale Üniversite Hastanesine kaldırılan kadın, aldığı yaralara yenik düştü.

Zanlıyı arama çalışmaları yoğunlaştı. Yetkililer sabah 4 civarında Brooklyn konut kompleksinin yakınında bir basın toplantısı düzenleyerek Bay Oliver’ın üç silahlı saldırıyla da bağlantılı olarak aranan kişi olduğunu belirlediler. Onu silahlı ve “son derece tehlikeli” olarak tanımladılar ve boynunun sağ tarafında üzerinde “sonsuza kadar zengin” yazan büyük yeşil bir gül de dahil olmak üzere belirgin dövmelerine dikkat çekerek yerinin bulunması için yardım istediler.

Polis Komiseri Keechant Sewell basın toplantısında, “Şu anda NYPD yüksek alarmda,” dedi. Özel harekât, dedektiflik, devriye, transit ve iskan bürolarımızla şehri kuşattık” dedi.

Gün doğarken, Bay Oliver 77. karakolda teslim oldu. Kısa bir süre sonra gazetecilerin bakışları arasında ambulansla götürüldü.

Departmanın dedektif şefi James Essig basın toplantısında, zanlının polis tarafından “çok iyi tanındığını”, daha önce silah suçlamaları da dahil olmak üzere 12 kez tutuklandığını ve hırsızlıktan şartlı tahliye edildiğini söyledi. Mahkeme kayıtları, Bay Sundance’in birinci derece soygun ve ağır suçtan beş yıl taşradaki bir hapishanede yattığını ve Temmuz 2020’de şartlı tahliye ile serbest bırakıldığını gösterdi. Resmi kayıtlar, onun bilinen son adresinin Smith Houses’taki bir daire olduğunu gösteriyor.

Keyaira’nın 40 yaşındaki annesi Tasha Rattray ve diğer akrabaları, kapatılması için Salı günü onun öldürüldüğü yeri ziyaret etti. Keyaira’yı öldürmekle suçlanan adamı tanımadıklarını söylediler. Annesi, Midtown’daki Independence Lisesi öğrencisi, R&B ve gospel şarkıcısı olmak istediğini söyledi.

“Keyaira şarkı söyledi, rap yaptı, dans etti” dedi. “Keyaira çok eğlenceliydi.”

Bayan Rattray, kızıyla en son Pazartesi günü saat 18:30 civarında FaceTime üzerinden konuştuğunu söyledi.

“Bana sadece gününün nasıl geçtiğini, beni sevdiğini ve yakında evde olacağını söylüyordu” dedi. “Ona ‘Keyaira orada güvende olsun, ben de seni seviyorum ve yakında görüşürüz’ dedim. Altı buçuk saat sonra gitmiş olacağını bilmeden.

“Ben sadece çocuğumu geri istiyorum,” diye devam etti Bayan Rattray, gözyaşlarına boğularak. “Ona sadece onu sevdiğimi, ona sarılacağımı ve yanında olacağımı söylemek istiyorum ama yapamam çünkü biri bunu benden aldı. Umarım hapisten asla çıkamaz ki bunu başka kimseye yapmasın.”

Keyaira’nın 22 yaşındaki vaftiz ablası Kaliyah Cody, küçük kızlar olarak birlikte nasıl Mukaddes Kitap tetkikine katılacaklarını ve koreografisi yapılmış dansları nasıl yapacaklarını hatırladı. 42 yaşındaki babası Kevin Brothers, onun “partinin hayatı olduğunu, her zaman enerjiye sahip olduğunu” söyledi.

Onu deli gibi özleyeceğim, dedi.