Rikers’ta Brooklyn Man Gözaltında Ölen Son Tutuklu Oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Rikers Adası’nda tutulan Brooklyn’li bir adam, tıbbi bir acil durum yaşadı ve Salı gecesi öldü ve şehir yetkilileri orada düzeni sağlamak için mücadele ederken New York’un sorunlu ana hapishane kompleksinde ölen son tutuklu oldu.

Yetkililer, 55 yaşındaki William Brown’ın sıkıntıya girdiğini ve Salı gece yarısından kısa bir süre önce öldüğünü söyledi. Ölüm nedeni araştırılıyor.

Bay Brown, Ocak ayından bu yana şehrin hapishane sisteminde tutulduktan sonra ölen 16. kişi oldu ve bu yıl, hapishane nüfusunun bugünkünün iki katı olduğu 2013’ten bu yana en ölümcül yıl oldu.

Hapishaneler Komiseri Vincent N. Schiraldi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Bakımımıza emanet edilen başka bir kişinin daha vefat ettiğini bilmek beni harap etti” dedi.

Sn. Brown, Rikers Adası’ndaki en büyük hapishane tesisi olan Anna M. Kross Center’da tutuluyordu ve turdaki bir memur onu yerde tepkisiz bulduğunda ve saat 10:42’de tıbbi yardım istedi. m. , bir iç ön rapora göre. Yedi dakika sonra sağlık personeli geldi ve ek yardım istedi. Acil tıbbi müdahale ekipleri yaklaşık 30 dakika sonra geldi, ancak Bay Brown hayata döndürülemedi.

Ölümü, New York City’nin ıslah dairesi, hapishanelerin temel operasyonlarını aksatan ve tıbbi ve zihinsel eksikliklere neden olan iki krizle – bir pandemi ve üniformalı iş gücünün üçte birinin dışarıda olduğu bir personel acil durumu – uğraşırken geldi. sağlık hizmeti.

Legal Aid Society’nin cezai savunma uygulamasından sorumlu avukat Tina Luongo, “Hapishane sistemi ölümcül, şiddetli ve bir personel krizimiz var” dedi. “Farklı bir yaklaşım benimsememiz gereken kaba bir uyanış değilse, o zaman şehir olarak ne yapacağımızı bilmiyorum. ”

Bu yılki ölümlerin 14’ü şehir hapishanelerinde meydana geldi. Hapsedilen insanlar serbest bırakıldıktan kısa bir süre sonra hastanelerde iki olay yaşandı.

Kayıtlara göre Bay Brown, 14 Kasım’dan beri hırsızlık suçlamasıyla Rikers’daydı.

Cuma günü, 28 yaşındaki otizmli Malcolm Boatwright, önceki gün hapishanede nöbet geçirdikten sonra Bellevue Hastane Merkezinde öldü. Ölümünden önce cinsel istismar suçlamasıyla Rikers’ta yaklaşık bir ay tutuklu kalmıştı. Resmi bir ölüm nedeni hala beklemede.