Tananai yaz festivallerine hazırlanır ve bir sürpriz duyurur

Felaket

New member
2022'de “kabul etmesi zor olan” son bir yer olan Sanremo sayesinde hayatı radikal bir şekilde değişti, ancak onu yetişkinler arasında başlattı ve onu beklenmedik bir şekilde ödüllendirdikten sonraki yıl – en azından Havva – Tango şarkısı için beşinci pozisyonda. “Zaten başarıya geldim. Bu, baskıları 18 yaşında müzik dünyasına bakan bir çocuktan daha eksiksiz bir farkındalıkla yaşama izin verdi. Müziğimi tek başına üretme gerçeği bana çok yardımcı oldu, sizi hafifletti.
Tabii ki, sarkmanın kimsesi var, akşamları yatağınızda yalnız olduğunuzda düşünceler gelir: sadece aptal değil
Vacilla, değişebilecek et, düşünceler ve fikirlerden oluşuyoruz. Şimdi 60 yaşında olduğu gibi: sonsuza dek bir durum. “Festivalde ise er ya da geç yeniden ortaya çıkmayı dışlamaz.” Doğru parçanın gerekli olduğunu söylemek önemsiz mi? Ama hayır, masada bir şarkının inşa edilmesi gerektiğini söylemiyorum, ancak Alibi gibi bir şarkı (Mart ayında yayınlandı, editörün notu) ya da ne dışarı çıkacak, Ariston gibi bir sahne için uygun hissetmiyorum. Ancak geçen yıldan beri eş iletkenler arasında verildim, bir dahaki sefere sanat yönetmen, şef, yarıştaki şarkıcı olabilirim “.