Zararlı Olmaktan NHL Kariyeri Yaptı. Mahkemede Çalışmıyor.

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eski New York Rangers oyuncusu Sean Avery, Ulusal Hokey Ligi’ndeki 13 sezonunda provokatör olarak biliniyordu. Emeklilikte, rolü bırakmakta zorlanmış gibi görünüyor.

2019’da, şu anda California’da yaşayan ve elini oyunculuk, reklamcılık ve Vogue Magazine’de staj yapan Kanadalı Bay Avery, kendisini New York şehrinin bisiklet yollarının savunucusu olarak atadı. Instagram hesabında, bisiklet yolunun yazılı ve yazılı olmayan kurallarını ihlal etmekle suçladığı diğer kişilerle yüzleştiği videoları yayınladı.

O yıl, savcılar Bay Avery’yi scooter’ını park halindeki bir arabanın kapısına çarpmakla suçladı. On yıl önce ligden emekli olmadan önce Rangers’ta altı sezon oynayan Bay Avery, kötü niyetli suç ve kabahatle suçlandı. Dava o zamandan beri uzadı.

İki hafta önce, bir yargıç, sanal bir duruşma sırasında Bay Avery’ye, mahkeme salonuna şahsen gelmediği takdirde, hakkında tutuklama emri çıkarılacağını söyledi. Perşembe günü, Bay Avery buna uydu ve konuşmaya çağrıldıktan sonra bir açıklama yaptı.

“Kendimi temsil ederek ilerlemek istiyorum” dedi.

Avukatı Dmitriy Shakhnevich kısa süre sonra Manhattan Ceza Mahkemesi’ndeki mahkeme salonunu terk etti.

Yargıç John Zhuo Wang, bir dizi soru sorarak Bay Avery’nin hiçbir yasal deneyimi olmadığına dikkat çekti ve bunu yapmamasını tavsiye etti. Siyah bir tişört giyen ve görünüşü boyunca güneş gözlüklerini açık tutan 42 yaşındaki Bay Avery, dik durdu.

“Sayın yargıç, bir jüri duruşması talep etmek istiyorum,” dedi Bay Avery.

Bay Avery’nin suçlandığı kabahat, nispeten hafif bir ceza taşıyor ve Bay Avery, savcıların kendisine zaten mütevazı bir para cezası içeren savunma anlaşmaları teklif ettiğini söyledi. Ancak teklif edilen en son anlaşmayı kabul etmek, Bay Avery’nin suçunu kabul etmesini, para cezası vermesini ve bir öfke kontrol programına katılmasını gerektirecekti ve görünüşe göre bu şartları kabul etmeye isteksizdi. (Görülmeden önce yorum istendiğinde, o reddetti, ardından bir muhabire hakaret etti ve muhabirin mahkeme salonundan çıkarılmasını istedi.)

Bay Avery’nin bir jüri duruşması için ilk talebinden sonra, Yargıç Wang zaman harcadı. diğer durumlarda. Yaklaşık 20 dakika sonra hokey oyuncusuna döndü ve normalde yoksul sanıklara danışmanlık yapması için Stephen W. Edwards adında yeni bir avukat atadı.

Yargıç Wang, olası bir duruşma tarihini değerlendirirken, NHL’yi iki sezon boyunca ceza sahasında geçirdiği dakikalarda yöneten Bay Avery, öfkelendi.

“Sayın yargıç, bana bugün bir duruşma olacağı söylendi” dedi. “Bu duruşmaya katılmak için California’dan geldim.” Yine bir jüri denemesi istedi. Yargıç Wang, Bay Avery’nin böyle bir hakkı olmamasına rağmen, mahkemenin bir yargıcın davaya bakacağı ve tek başına karar vereceği bir mahkeme duruşması yapmaya hazır olduğunu söyledi.

“Jüri davası,” diye ısrar etti Bay Avery. “İşte burada bir sorun yaşıyoruz. Bir mahkeme denemesini kabul etmem gerekmiyor. ”

Yargıç Wang, Bay Avery’yi Bay Edwards ile görüşmeye çağırdı, ancak Bay Avery doğrudan mahkemeye hitap etmek istedi. Kendisi ve Adalet Wang arasında işaret ederek, “Burada açık bir ilişkimiz var” dedi.

Yargıç Wang, Bay Avery’nin bir jüri duruşmasına hakkı olmadığını tekrar söyledi ve bir mahkeme duruşmasını başka bir tarihe ertelemek isteyip istemediğini sordu. Bay Avery evet dedi ama en erken İşçi Bayramı’ndan sonraki ilk Pazartesi müsait olacaktı.

“Bir işim var efendim. California’da yaşıyorum,” dedi Bay Avery, “Buraya gelmek için metroya binmiyorum.”

Bir banliyö olarak alışkanlıklarına rağmen, Bay Avery, kariyeri boyunca ve sonrasında birçok Rangers hayranı için bir kahramandı ve genellikle ilgi odağı oldu. “Yıldızlarla Dans Etme”nin 2014 sezonunda bir model Hilary Rhoda ile evlendi ve kısaca kendisi bir model olarak iş rezervasyonu yaptı.

Ancak agresif ve huysuz bir hokey oyuncusu olarak ününden taviz verilmedi. Perşembe gününün sonlarına doğru, su şişesinden yudumlarken duruşma sırasında maskesini takması talimatı verildi ve daha da tedirgin oldu. En az dört mahkeme memuru odanın önüne doğru hareket etti.

Yargıç Wang, 23 Mayıs için bir duruşma düzenledi. Bay Avery tekrar itiraz etti ve Yargıç Wang nedenini sordu.

“Sayın Yargıç, size söylemiştim” dedi. “Kaliforniya’da yaşıyorum.”

Yargıç, Bay Avery’ye, belirlenen günde gelmezse, tutuklanması için bir emir çıkarılacağını söyledi.