ABD için kara para aklamakla suçlanan banka Interm'in sahibi kimdir?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Interm'in sahibi kimdir?

2023 belgesine göre, Inter -Financiero Grupo, SA de CV, Mario Eduardo García Lecuona Mayeur'un Yönetim Kurulu Başkanı ve Banka İcra Başkanı olduğu kapsamlı bir grup sahibi.

Eduardo García, Meksika bankacılık sisteminde 40 yılı aşkın deneyime sahiptir ve 1996'da Intortam Financiero ve Business'i kurdu. New York, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Columbia Üniversitesi Ekonomik Mühendisliği ve Üretim İdaresi lisansüstü derecesi ile Universidad Iberoamericana'dan mezun olan bir endüstri mühendisidir.

Buna ek olarak, aynı zamanda Intercam Banco, SA, Birden fazla bankacılık kurumu, Interkam Financiero'nun Yönetim Kurulu Başkanıdır; Intercam Casa de Bolsa, SA de CV, Interkam Grupo Finansiero; Interm Funds, SA DE CV, Yatırım Fonları İşletme Şirketi, Interm Grupo Finansiero; Grupo Interm, Sa de CV; Quanta hisseleri, SA de CV; ve Interm Holdings, Inc.

Sekreter pozisyonunu işgal ettiği Intors Securities, Inc. (Miami, Florida) ve Intors Intercam Banco Internacional, Inc. (Puerto Riko) Yönetim Kurulu üyesi olarak katılıyor.

Sesli harfler gibi diğer interkam sahipleri:

• Luis Antonio Valenzuela Dosal
  • Murga Zunzunegui tarafından Ana Isabel
  • José Gabriel Golzarri Fragoso
  • José Rubén de la Mora Berenguer
  • Fernando Antonio Morán del Castillo
  • Mario de Jesús Espinosa Casarín
  • Manuel Saba Ades
  • Alberto Isaac Saba Ades
  • Pablo Santiago Escalante Tattarsfield (Bağımsız Vokal)
  • José Luis Michel Nava (Bağımsız Vokal)
  • Juan Nepomuceno Icaza Fernández del Castillo (Bağımsız Vokal)
  • José Manuel Dominguez Díaz Ceballos (Bağımsız Vokal)
  • Álvaro Medel de Pedro (Bağımsız Vokal)
Yönetim Kurulu belgesi kamuya açıktır ve danışılabilir Burada .

Intercam bizi suçlamaları reddediyor

Şirket Birleşik Devletler Hazine Bakanlığı'nın suçlamalarını keskin bir şekilde reddetti Kara para aklama operasyonları ve suç örgütleriyle bağlantı hakkında.

Sosyal ağlarda yayınlanan bir açıklamada, “Intakam Banco, ulusal ve uluslararası otoriteler tarafından kurulan tüm norm ve düzenlemelere ve kara para aklama önleme ve terörist finansman ilkeleri altında yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösterdi.” Dedi.