Tgcom24
Billie Eilish, şarkısıyla kazandığı ikinci Oscar'ın heyecanı içinde üçüncü çalışmasının bitiş çizgisine ulaştı “Ben Ne İçin Yaratıldım?“film müziğine dahil edildi”Barbie“. Albümün tamamı Billie Eilish ve erkek kardeşi tarafından yazılmıştır. Finneas, her zaman tüm eserlerinin ortak yazarı ve yapımcısı olmuştur. Ayrıca onlarla canlı çalan davulcu Andrew Marshall ve eserin 10 parçasının tamamında yaylıları başrol oynayan Attacca Quartet de mevcut.
Finneas “Rolling Stone”a şöyle açıkladı: “'Hit Me Hard and Soft' birçok açıdan bir geri dönüş. Orada gerçek hayaletler var ve bunu sevgiyle söylüyorum. Albümde beş yıl öncesine dayanan fikirler var Billie'nin 'When We Fall Asleep' döneminden bahsettiği gerçekten hoşuma giden bir hikayesi var, bu teatrallik ve karanlık hakkında. Kimsenin Billie kadar iyi yapamadığı şey nedir? En iyi yapmak.”

basın ofisi
Aynı röportajda Billie Eilish ikinci albümünden uzaklaştı: “Her zamankinden daha mutlu“, küresel başarıdaki patlamanın ardından yaşanan değişim ve kafa karışıklığının bir sonucu. Bugün Billie'nin yeni çalışmasında bir karakteri canlandırmadığını, kendisinden bahsettiğini söylemesi tesadüf değil, bu muhtemelen onun yapamadığı bir şey. Bir önceki albümde (eleştirmenler ve kamuoyu tarafından hala beğenilen, neredeyse tüm dünyada bir numara olan) albüm, Billie Eilish'in bugüne kadar yaptığı sanatsal yolculuğu etkili bir şekilde özetleyen bir albüm. Minimal düzenlemelerin yanı sıra yaylılar ve gitarların katmanlaşmasını, ön planda titreşimli bas ve akustik atmosferleri, daha klasik modellere göndermeleri, aynı zamanda dans seslerine atıfları ve hatta (onun için) yeni bir otomatik ayarlama kullanımını buluyoruz. Sonuç bir disk. Bu hemen gerçekleşmez ve görünürdeki sadeliğine rağmen kendini ortaya çıkarmak için biraz sabır gerekir. Her ne kadar başlangıçta Eilish'in teklifini benzersiz kılan ritmik ve sağlam çözümlerin çoğu basitmiş gibi görünse de, konsolide bir üslup kodunu onaylıyor gibi görünen bir çalışma. bir şekilde normalleştirilmiş: bir olgunluk belirtisi mi? Bazen biraz umursamazlık sağlıklıdır. Ayrıca, her zaman olduğu gibi kişisel olan, on altı yaşında kendini bir pop yıldızı bulan ve (her zaman daha iyiye doğru olmasa da) devrim niteliğindeki bir hayatla uğraşmak zorunda kalan bir kızın mutasyonlarını, evrimlerini ve sancılarını anlatan sözler var.