Brooklyn’deki popüler bir bira fabrikasının başkanı, aşı talimatlarına yönelik saldırılarının eleştirileri üzerine istifa etti.

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Brooklyn’deki popüler bir bira fabrikasının CEO’su, geçen ay koronavirüs aşısını “insanlığa karşı suç” olarak nitelendirdiğinde geniş eleştirilere maruz kaldı ve Jim Crow South ve Nazi Almanyası ile karşılaştırmalar yaptı. şirket Salı günü yaptığı açıklamada, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesaplarında yayınlanan bir açıklamada, Threes Brewing şirketi, bira fabrikasının kurucularından biri olan yönetici Josh Stylman’ın istifa etmeye karar verdiğini söyledi.

“Bu karar kolayca alınmadı ve dikkatli bir değerlendirmeden sonra geldi,” dedi Threes Brewing. “Threes Brewing’in CEO’su olarak mütevelli sorumluluklarının bir ebeveyn ve vatandaş olarak görevleriyle çeliştiğine inanıyor.”

Bira fabrikasının COO’su Jared Cohen, CEO olarak görevi devralacak.

“New York, Seni Seviyorum (Ama Beni Düşürüyorsun)” başlıklı bir gönderide Mr. Stylman olmak istediğini söyledi. “Çalıştığım yerin – ve en önemlisi, orada çalışan insanlardan oluşan ekibin – kişisel görüşlerimden sorumlu tutulacağından korkmadan” fikrini söylemekte özgürdür.

Bay Stylman’ın geçen ayki yorumları, bazı müşterilerin işlerini durdurmakla tehdit ettiği bir eleştiri dalgasına yol açtı. Brooklyn’den Belediye Meclisi üyesi Lincoln Restler, Bay Stylman’ın aşı zorunlulukları hakkındaki sözlerini öğrendiğinde Threes’de bir etkinliğe ev sahipliği yapma planları hakkında fikrini değiştirdiğini söyledi.

The Times ile yaptığı röportajda, Bay Stylman aşı olduğunu ve bira fabrikasının, restoran ve barların müşterilerin giriş için tam aşı kanıtı göstermelerini gerektiren bir şehir talimatına uyduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Eric Adams Pazar günü yaptığı açıklamada, yeni koronavirüs vakalarının raporları nispeten düşük kalırsa, bu politikanın önümüzdeki hafta sona ermesine izin vermeyi planladığını söyledi.

Bay Stylman röportajda, şehrin aşı kanıtı politikasını Güney Jim Crow’daki Holokost ve ayrımcılıkla öfkeyle karşılaştırdığında, “Sanırım harekete geçtim ve bir noktayı paylaşmak istedim” dedi. kişisel bütünlük veya insanlığı herhangi bir düzeyde korumaya çalışmak için kamuya açık görüş.”

Üçlü Bira Fabrikası Çalışanları 17 Şubat’ta yaptığı açıklamada Bay Stylman’ın sözlerini kınadı. Din veya ırka dayalı tarihi vahşet” dediler. “Karşılaştırmaların uygunsuz ve yanlış olduğunu düşünüyoruz.”

Threes Brewing’in Brooklyn’in Gowanus ve Greenpoint mahallelerinde, Governors Island’da ve Huntington, NY’da

yerleri vardır.