İlk halka açık beta'yı bekliyorum: iOS 26 ve muhtemelen ayın sadece ikinci yarısında

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Yeni Apple işletim sistemlerinin genel beta ile ilgileniyorsanız, sabırlı olmalısınız. Bloomberg gazetecisinin bir tweet'ine göre, Mark Gurman genellikle iyi bilgilendiriliyor, muhtemelen Temmuz ayının ikinci yarısına kadar “23. civarında” olacak. Bir hatırlatma olarak: Geliştiriciler Haziran ayının başından itibaren iOS 26, MacOS 26, iPados 26, Watchos 26 ve TVOS 26'yı deneyebilirler.

Hala dördüncü beta geliştiricisi var mı?

Apple, işletim sistemlerinin halka açık sürümlerini, yeni HomePod yazılımı ve bu yıl yeni işlevlerle bir AirPods ürün yazılımı güncellemesini, Temmuz ayı için düzenli olarak yaptığı gibi, ancak belirli bir yayın tarihini çağırmıyor. 2024'te Apple iOS 18, MacOS 15 & Co, 15 Temmuz'da testler için bir ön versiyon olarak yayınlandı. Şimdi Apple, normal kullanıcılar yetkilendirilmeden önce dördüncü bir geliştirme beta ekleyebilir. Yani ilk halka açık ritim Beta 4 geliştiricisine dayanacaktı.

7 Temmuz'da piyasaya sürülen geliştirici Beta 3 ile Apple, okunabilirliğe hizmet eden yeni sıvı cam tasarımı konusunu daha da azalttı. Bu Mac ve iPhone ve iPad'de yapıldı. Bir yandan karar için övgü vardı, örneğin Mark Branser tarafından eleştiriler de geldi. Apple'ın grubun diğer şeylerin yanı sıra tweet'lerin eleştirilerine çok hızlı tepki verdiğini ve kullanıcılara “vitrin” sağlamak yerine yeni tasarımını yürüttüğünü yazdı.

İşletim sistemlerinde birçok değişiklik

Apple, şimdi iOS & Co yılına dayanan yeni bir lisans planı uygulamakla kalmadı, aynı zamanda tüm sistemlerde çeşitli tasarım ve operasyonel değişiklikleri değiştirmeye cesaret ediyor. Görünüşe göre, grup diğer kullanıcılar sistemleri deneyebilmeden önce geliştiricilerin testleriyle daha fazla zaman ayırıyor.

Beta halka ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ancak, kullanıcıları yalnızca üretken işlev görmeyen testler için cihazlarınız varsa yüklemek gerekir. Ayrıca, mevcut olabilecek herhangi bir iCloud hatasında yeni sistemleri gerçekleştirmemek için elma test hesaplarıyla çalışmak da mantıklıdır. Geliştiricilerin zaten test edebilecekleri Visionos 26'nın halka açık bir betası mevcut değildir.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!