Beykozlu
New member
Instagram, bugün dünya çapındaki milyonlarca etkin kullanıcısı ile dünyanın en tanınan toplumsal medya platformlarından bir tanesi. Lakin sadece bir toplumsal medya uygulaması değil, hem de bir epey uygulamaya taş çıkaran özellikleri ile başarılı bir iletileşme uygulaması. Her iletileşme uygulamasında olduğu üzere Instagram’da etkinlik kapatma süreci en merak edilenlerden bir tanesi.
Instagram’da etkinlik kapatma süreci sonunda hiç bir kullanıcı sizin etkin olup olmadığınızı ve ne vakit faal olduğunuzu bakılırsamez. Olağan bu özelliği kapatırsanız siz de oburlarının faal olup olmadığını goremezsiniz. Birkaç sıradan adımda taşınabilir uygulamada, masaüstünde ve taşınabilir internet tarayıcıda gerçekleştirebileceğiniz Instagram’da etkinlik kapatma nasıl yapılır adım adım tüm bilgileriyla anlattık.
Instagram’da etkinlik kapatma süreci nasıl yapılır?
Metot #2: iOS’ta Instagram etkinlik kapatma:
Prosedür #3: Masaüstü internet tarayıcıda Instagram etkinlik kapatma:
Sistem #4: Taşınabilir internet tarayıcıda Instagram etkinlik kapatma:
Instagram’da etkinlik kapatma hakkında bilmeniz gerekenler:
Instagram toplumsal medya platformunun sunduğu özellikler yardımıyla başarılı bir iletileşme uygulaması üzere de kullanabiliyoruz. Kullanıcılar, her insanın onların ne vakit faal olduğunu görmelerini istemiyorlar. Bu niçinle üstte anlattığımız halleri izleyerek Instagram’da etkinlik kapatma süreci gerçekleştirebilirsiniz.
Instagram’da etkinliğinizi kapattıktan daha sonra hiç kimse sizin o an faal olup olmadığınızı ya da en son ne vakit faal olduğunuzu bakılırsamez. hem de siz de başka kullanıcıların etkinlik durumunu nazaranmezsiniz. Instagram etkinliğiniz açık olduğu vakit tüm kullanıcılar, iletiler sayfasında isminizin yanında etkin olduğunuzu gösteren yeşil bir nokta ya da ne kadar müddet evvel etkin olduğunuzu gösteren bir bilgi görürler. Siz de öteki kullanıcıların ayrıntılarını görürsünüz.
birlikte Etkin Olduğunuzu Göster seçeneği biraz baş karıştırıcı olabileceği için açıklayalım. Etkinliği kapattığınız vakit, bu seçenek de otomatik olarak pasif hale geliyor. Açık olduğu vakit, birebir sohbette etkin olduğunuz kişiyi görüyorsunuz. Yani konuştuğunuz kişi o an sohbetin ortasında mi değil mi onu görüyorsunuz. Faal olup da diğerleriyle mı konuşuyor sorusunun karşılığı işte.
Tanınan toplumsal medya platformu Instagram’da etkinlik kapatma nasıl yapılır sorusunu yanıtladık ve farklı aygıtlar üzerinden bu süreci gerçekleştirebileceğiniz metotlardan bahsettik. Instagram etkinlik özelliği hakkındaki niyetlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.
Instagram’da etkinlik kapatma süreci sonunda hiç bir kullanıcı sizin etkin olup olmadığınızı ve ne vakit faal olduğunuzu bakılırsamez. Olağan bu özelliği kapatırsanız siz de oburlarının faal olup olmadığını goremezsiniz. Birkaç sıradan adımda taşınabilir uygulamada, masaüstünde ve taşınabilir internet tarayıcıda gerçekleştirebileceğiniz Instagram’da etkinlik kapatma nasıl yapılır adım adım tüm bilgileriyla anlattık.
Instagram’da etkinlik kapatma süreci nasıl yapılır?
- Sistem #1: Android’de Instagram etkinlik kapatma
- Sistem #2: iOS’ta Instagram etkinlik kapatma
- Yol #3: Masaüstü internet tarayıcıda Instagram etkinlik kapatma
- Formül #4: Taşınabilir internet tarayıcıda Instagram etkinlik kapatma
- Adım #1: Instagram taşınabilir uygulamasını açın.
- Adım #2: Profil sayfasını açın.
- Adım #3: Sağ üst köşedeki üç çizgi butonuna dokunun.
- Adım #4: Ayarlar seçeneğine dokunun.
- Adım #5: Kapalılık sayfasını açın.
- Adım #6: Hareket Durumu seçeneğine dokunun.
- Adım #7: Hareket Durumunu Göster seçeneğini pasif hale getirin.
Metot #2: iOS’ta Instagram etkinlik kapatma:
- Adım #1: Instagram taşınabilir uygulamasını açın.
- Adım #2: Profil sayfasını açın.
- Adım #3: Sağ üst köşedeki alt alta üç çizgi butonuna dokunun.
- Adım #4: Ayarlar seçeneğine dokunun.
- Adım #5: Zımnilik sayfasını açın.
- Adım #6: Hareket Durumu seçeneğine dokunun.
- Adım #7: Hareket Durumunu Göster seçeneğini pasif hale getirin.
Prosedür #3: Masaüstü internet tarayıcıda Instagram etkinlik kapatma:
- Adım #1: Buradan Instagram internet sitesini açın.
- Adım #2: Hesap detaylarınizle giriş yapın.
- Adım #3: Sağ üst köşedeki profil fotoğrafınıza tıklayın.
- Adım #4: Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #5: Zımnilik ve Güvenlik sayfasını açın.
- Adım #6: Hareket Durumunu Göster seçeneğindeki onayı kaldırın.
Sistem #4: Taşınabilir internet tarayıcıda Instagram etkinlik kapatma:
- Adım #1: Buradan Instagram internet sitesini açın.
- Adım #2: Hesap detaylarınizle giriş yapın.
- Adım #3: Profil sayfanızı açın.
- Adım #4: Sol üst köşedeki dişli çark butonu ile Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #5: Saklılık ve Güvenlik sayfasını açın.
- Adım #6: Hareket Durumunu Göster seçeneğindeki onayı kaldırın.
Instagram’da etkinlik kapatma hakkında bilmeniz gerekenler:
Instagram toplumsal medya platformunun sunduğu özellikler yardımıyla başarılı bir iletileşme uygulaması üzere de kullanabiliyoruz. Kullanıcılar, her insanın onların ne vakit faal olduğunu görmelerini istemiyorlar. Bu niçinle üstte anlattığımız halleri izleyerek Instagram’da etkinlik kapatma süreci gerçekleştirebilirsiniz.
Instagram’da etkinliğinizi kapattıktan daha sonra hiç kimse sizin o an faal olup olmadığınızı ya da en son ne vakit faal olduğunuzu bakılırsamez. hem de siz de başka kullanıcıların etkinlik durumunu nazaranmezsiniz. Instagram etkinliğiniz açık olduğu vakit tüm kullanıcılar, iletiler sayfasında isminizin yanında etkin olduğunuzu gösteren yeşil bir nokta ya da ne kadar müddet evvel etkin olduğunuzu gösteren bir bilgi görürler. Siz de öteki kullanıcıların ayrıntılarını görürsünüz.
birlikte Etkin Olduğunuzu Göster seçeneği biraz baş karıştırıcı olabileceği için açıklayalım. Etkinliği kapattığınız vakit, bu seçenek de otomatik olarak pasif hale geliyor. Açık olduğu vakit, birebir sohbette etkin olduğunuz kişiyi görüyorsunuz. Yani konuştuğunuz kişi o an sohbetin ortasında mi değil mi onu görüyorsunuz. Faal olup da diğerleriyle mı konuşuyor sorusunun karşılığı işte.
Tanınan toplumsal medya platformu Instagram’da etkinlik kapatma nasıl yapılır sorusunu yanıtladık ve farklı aygıtlar üzerinden bu süreci gerçekleştirebileceğiniz metotlardan bahsettik. Instagram etkinlik özelliği hakkındaki niyetlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.