İOS 26 ve MacOS 26'ya göre Apple da iPhone'u mı çağırıyor?

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Bu yıl Apple geliştiricilerinin konferansı için en tartışmalı ses: Apple, piyasaya sürüm numaralarında ve gelecekte yıllarca, sürüm yılını almak istemeseniz bile yıllarca büyük bir sıçrama yapmak istiyor, ancak aşağıdakiler. Beklenen gibi iOS 19'dan macOS 16'dan MacOS 26'ya, Watchos 12'den Watchos 26'ya ve Visos 3'ten TVOS 26'ya, Visos 26'ya kadar TVOS 19'dan, sürüm numarasının öğesinden başka bir soru var mı: Apple da yeniden adlandırılmış bir iPhone planlıyor mu?

Kullanıcı için bir yardım olarak anlamak – gerçekten?

İşletim sistemleri için yıl sayısına geçişin nedenlerinden biri, kullanıcıların güncellenebilmesi olmalıdır. Numarası cari yılı temsil eden bir işletim sisteminiz var mı? Bu nedenle, gelecek yılın uygulandığı Eylül -Aralık hariç, düzeltilmelisiniz. Bu, Amerika Birleşik Devletleri'nde küçük bir yol anımsatıyor: Amerika Birleşik Devletleri'nde reklam var: Bir sonraki sivil yılınkine karşılık gelen model yıllar var.

İPhone ile kullanıcının karışıklığı en azından işletim sistemlerinde olduğu kadar büyüktür. Bir iPhone 16 neden 2024'te ortaya çıkıyor? Apple neden iPhone 9'u atladı? Son iPhone nedir? Apple burada yıllarca aktarılırsa, daha kolay olabilir. Bir iPhone 17'den bir iPhone 26 korunacaktı. Bununla birlikte, grup alışkın hale geldiği için Apple'ın tipik formülasyonu korunmuştur. Bu: Bu yıl için ana model Massimo için iPhone 26 olacaktır.

Her yerde karışıklık

Oldukça hoş olmayan: Apple değiştiyse, iPhone 20 2027'de yıldönümü cep telefonu olarak bekleniyordu. Ancak, bu bile uyum sağlamadı: eğer sıraya göre, iPhone 19 olmalı. Ancak, Apple zaten en son yıldönümü cihazının onuncu doğum gününü atlamıştı – 9'dan 9'dan 10 (öküz) gitti.

İPhone adında her zaman garip şeyler var. Yani hiçbir zaman iPhone 2 olmadı, bunun yerine 3G. 3GS iPhone 3G'yi takip etti. Apple, iPhone X tarafından iPhone XS'e (artı XS Max) atladı ve XS iPhone 11'i takip etti. Bu yüzden Apple'ın hala gerçek bir stratejiyi takip ettiği söylenemez. En iyi örnek Mac alanından geliyor: hala bir MacBook Pro M4 Pro, yani iki “profesyonel” var. Biri cihaz hattı için, diğeri kullanılan işlemci içindir.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!