Kişisel bakım ve güzellik endüstrisinin 280.000 milyon pesoyu aştığı bir pazarda, şirket dört bölümde uzmanlaşmıştır: Profesyonel ürünler, dermatolojik güzellik, tüketici ürünleri ve L'Oréal lüks. Meksika'da, daha fazlası için ürünler üretir 15 marka çeşitli ülkelere ihraç edilen.
Dahili olarak, şirketin bir işgücü var. 2.800 kişi Kurumsal, Meksika eyaletindeki ve iki katında, Meksika şehrinde ve San Luis Potosí'de bulunan dağıtım merkezine yerleştirildi.
Ekibini güçlendirmek için firma, üretim, araştırma ve yenilik, pazarlama ve tedarik zinciri yönetimi gibi alanlarda sürekli olarak eğitim kursları gerçekleştirir.
Kesinlikle, L'Oréal Groupe Meksika Güçlü bir istihdam jeneratörüdür: her doğrudan pozisyon için, ulusal ortalamanın çok üzerinde 15 pozisyonun oluşturulmasını teşvik eder.
Buna ek olarak, bölgesel arz ve geniş dağıtım ağı nedeniyle, 43.000'den fazla dolaylı ve uyarılmış meslekleri kolaylaştırır. Çalışmaya göre, bu şekilde Meksika bölgesindeki varlığıyla ilişkili toplam çalışma sayısı 46.000'i aşıyor.
Bu anlamda grup Dünya Güzellik Lideri Ekonominin çeşitli sektörlerinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin geliştirilmesine yardımcı olun:
(Nezaket)
Dahili olarak, şirketin bir işgücü var. 2.800 kişi Kurumsal, Meksika eyaletindeki ve iki katında, Meksika şehrinde ve San Luis Potosí'de bulunan dağıtım merkezine yerleştirildi.
Ekibini güçlendirmek için firma, üretim, araştırma ve yenilik, pazarlama ve tedarik zinciri yönetimi gibi alanlarda sürekli olarak eğitim kursları gerçekleştirir.
Kesinlikle, L'Oréal Groupe Meksika Güçlü bir istihdam jeneratörüdür: her doğrudan pozisyon için, ulusal ortalamanın çok üzerinde 15 pozisyonun oluşturulmasını teşvik eder.
Buna ek olarak, bölgesel arz ve geniş dağıtım ağı nedeniyle, 43.000'den fazla dolaylı ve uyarılmış meslekleri kolaylaştırır. Çalışmaya göre, bu şekilde Meksika bölgesindeki varlığıyla ilişkili toplam çalışma sayısı 46.000'i aşıyor.
Deborah Armstrong, “İstihdam yaratma, yerel arz ve topluluk programları üzerindeki etkimiz, kapsayıcı büyümeye ve tüm Meksikalılar için olumlu bir ortamın oluşturulmasına derin sadakatimizi yansıtıyor.” Dedi.
Bu anlamda grup Dünya Güzellik Lideri Ekonominin çeşitli sektörlerinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin geliştirilmesine yardımcı olun:
- Üretim: İki bitki yılda 420 milyondan fazla birim üretiyor, bu da ulusal tedarik zincirlerini güçlendiriyor ve hammadde, ambalaj ve diğer hizmet tedarikçileri için fırsatları teşvik ediyor.
- Dağıtım: Firmanın ürünleri tüketicilere süpermarketler, eczaneler, parfümleri, güzellik salonları, çevrimiçi platformlar ve diğer perakende kanalları aracılığıyla ulaşıyor, önemli sayıda yerel işletmeyi içeriyor ve ülke çapında iş ve ekonomik faaliyet oluşumuna katılmaktadır.
- Güzellik Profesyonelleri: Sektörün profesyonelleşmesine katkıda bulunan kuaförler, makyaj sanatçıları, dermatologlar, eczacılar ve danışmanlar da dahil olmak üzere uzmanlarla destek ve işbirliği.
(Nezaket)