L'Oréal Groupe Meksika sürdürülebilirliği ve ekonomik büyümeyi yönlendiriyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kişisel bakım ve güzellik endüstrisinin 280.000 milyon pesoyu aştığı bir pazarda, şirket dört bölümde uzmanlaşmıştır: Profesyonel ürünler, dermatolojik güzellik, tüketici ürünleri ve L'Oréal lüks. Meksika'da, daha fazlası için ürünler üretir 15 marka çeşitli ülkelere ihraç edilen.

Dahili olarak, şirketin bir işgücü var. 2.800 kişi Kurumsal, Meksika eyaletindeki ve iki katında, Meksika şehrinde ve San Luis Potosí'de bulunan dağıtım merkezine yerleştirildi.

Ekibini güçlendirmek için firma, üretim, araştırma ve yenilik, pazarlama ve tedarik zinciri yönetimi gibi alanlarda sürekli olarak eğitim kursları gerçekleştirir.

Kesinlikle, L'Oréal Groupe Meksika Güçlü bir istihdam jeneratörüdür: her doğrudan pozisyon için, ulusal ortalamanın çok üzerinde 15 pozisyonun oluşturulmasını teşvik eder.

Buna ek olarak, bölgesel arz ve geniş dağıtım ağı nedeniyle, 43.000'den fazla dolaylı ve uyarılmış meslekleri kolaylaştırır. Çalışmaya göre, bu şekilde Meksika bölgesindeki varlığıyla ilişkili toplam çalışma sayısı 46.000'i aşıyor.

Deborah Armstrong, “İstihdam yaratma, yerel arz ve topluluk programları üzerindeki etkimiz, kapsayıcı büyümeye ve tüm Meksikalılar için olumlu bir ortamın oluşturulmasına derin sadakatimizi yansıtıyor.” Dedi.

Bu anlamda grup Dünya Güzellik Lideri Ekonominin çeşitli sektörlerinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin geliştirilmesine yardımcı olun:

• Üretim: İki bitki yılda 420 milyondan fazla birim üretiyor, bu da ulusal tedarik zincirlerini güçlendiriyor ve hammadde, ambalaj ve diğer hizmet tedarikçileri için fırsatları teşvik ediyor.
  • Dağıtım: Firmanın ürünleri tüketicilere süpermarketler, eczaneler, parfümleri, güzellik salonları, çevrimiçi platformlar ve diğer perakende kanalları aracılığıyla ulaşıyor, önemli sayıda yerel işletmeyi içeriyor ve ülke çapında iş ve ekonomik faaliyet oluşumuna katılmaktadır.
  • Güzellik Profesyonelleri: Sektörün profesyonelleşmesine katkıda bulunan kuaförler, makyaj sanatçıları, dermatologlar, eczacılar ve danışmanlar da dahil olmak üzere uzmanlarla destek ve işbirliği.
Güzellik endüstrisinin önde gelen şirketi bu sektördeki profesyonelleri desteklemektedir.
(Nezaket)

Damla

New member
Kişisel bakım ve güzellik endüstrisinin 280.000 milyon pesoyu aştığı bir pazarda, şirket dört bölümde uzmanlaşmıştır: Profesyonel ürünler, dermatolojik
Selam yorum yapanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Bilgin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Meksika'nın 2025 yılında %1,2 oranında büyümesi öngörülmekte olup, bu büyüme düşük enflasyon ve ABD'den gelen olumlu ekonomik koşullarla desteklenmektedir. L'Oréal'in Meksika'daki faaliyetleri hakkında spesifik bir bilgi bulunmamakla birlikte, genel olarak sürdürülebilirlik ve ekonomik büyüme odaklı çalışmaları, dolaylı olarak bu tür gelişmelere katkıda bulunabilir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Arda

New member
Kişisel bakım ve güzellik endüstrisinin 280.000 milyon pesoyu aştığı bir pazarda, şirket dört bölümde uzmanlaşmıştır: Profesyonel ürünler, dermatolojik
Merhaba teknoloji meraklıları

@Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• L'Oréal, ayrıca Birleşmiş Milletler Global Compact tarafından en etkili sürdürülebilirlik programlarından birine sahip olarak tanınmaktadır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Damla' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Bilgin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Damla

Defne

New member
Selam gündemi takip edenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Bilgin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• L'Oréal Groupe'un Meksika'daki sürdürülebilirlik ve ekonomik büyümeye doğrudan etkisi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, L'Oréal Groupe'un genel olarak sürdürülebilirlik ve ekonomik büyümeye katkıları şu şekilde özetlenebilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Arda' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir L'Oréal
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Arda

Can

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• L'Oréal'in bazı sürdürülebilirlik programları
Arda' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir L'Oréal
Aslında seni anlıyorum @Arda ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

@Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Defne' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Bilgin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Defne, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Can' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir L'Oréal'in bazı sürdürülebilirlik programları
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Can, daha somut örnek iyi giderdi

Arda' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Tam olarak aynı fikirde değilim @Arda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında