Lynk & Co, Geely'nin “Erişilebilir İstekli” markası Meksika'ya gelecek

Bilgin

Global Mod
Global Mod
% 100 yüksek düzeyde elektrikli araçlara bağlı Zeekr'in aksine, Lynk & Co., daha erişilebilir fiyatlarla hibrid ve elektrikli modellere odaklanacak, ancak ekipman veya bağlantıdan ödün vermeden. Strateji, yeni hareketlilik teknolojilerine geçişin hala geliştirilmekte olduğu şehirlerde dijital ve mobil bir yaşam tarzı ile genç ve kozmopolit bir kitleyi yakalamayı amaçlamaktadır.

Zeekr'in Uluslararası Piyasalar Başkan Yardımcısı, Meksika gibi gelişmekte olan ekonomilerde en alakalı zorluklardan birinin hem altyapı hem de tüketici algısı için elektrik teknolojisine açılış olduğunu kabul etti. “Devam eden bir eğitim süreci var. Lynk & Co. Yüksek teknoloji seviyelerine sahip ancak hibrid motorizasyonlara sahip araçlar sunmada önemli bir rol oynayabilirsiniz.”

Global DNA ile genç bir marka

Lynk & Co., 2016 yılında Geely ve Volvo arasında ortak bir çaba olarak doğdu, İsveç'teki tasarım merkezleri ve Çin'deki teknolojik kalkınma ekipleri. Gebe kalmasından bu yana, yeni nesil tüketicilere yönelik küresel bir marka olarak düşünülüyordu. İlk modeli Lynk & Co 01, Volvo otomobilleri tarafından işletilen Luqiao, Çin fabrikasında Avrupa kalite standartları altında gerçekleşti.

Bugün, marka araçları hem Çin hem de Belçika'da, Avrupa pazarının sağlandığı yerden üretilmektedir. Portföyü, hepsi Volvo ile paylaşılan CMA modüler platformuna (kompakt modüler mimari) dayanan SUV'ler, sedanlar ve fiş hibrit modellerini içerir.

Küresel Lynk & Co. Müdürlüğü Stefan Renen başkanlık ederken, ürün geliştirme, genel olarak abonelik ve bağlantı modeli altında Avrupa'daki markayı konumlandırmada anahtar olan General Motors ve Volvo'nun eski direktörü Alain Visser'in denetimi altındadır.

Meksika için olası modeller

Meksika'da veya dağıtım kanallarına ulaşacak modeller henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, Meksika pazarında mantıklı olacak bazı modeller Lynk & Co 09 markanın en büyük ve en sofistike SUV'sidir.

Volvo spa platformuna dayanarak – XC90 gibi modeller kullanan – bu üç -Row aracı, Plug -in Hibrid Sürümlerinde (PHEV) mevcuttur ve teknolojik bir yaklaşımla birinci sınıf bir yönetim deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır.

Lynk & Co 08, en son marka sürümlerinden biridir ve tasarım ve teknoloji dilinde bir sıçrama işaret eder. Özellikle elektrikli araçlar için tasarlanmış Geely Grubu üzerine inşa edilmiş fiş -in hibrid versiyonları olan orta boy bir coupé SUV'dur.

Model, entegre yapay zeka ile çevresel aydınlatmayı ve kendi işletim sistemini saran minimalist tasarımı için öne çıkıyor. 08, fütüristik bir estetik ve kullanıcının dijital deneyimine odaklanan genç ve teknolojik olarak sofistike bir kitleye işaret ediyor.

Lynk & Co., Geely portföyünde bir hacim işareti olarak sunulsa da, 08 ve 09 modelleri, bunları açıkça istekli bir alana yerleştiren özelliklere sahiptir. Volvo ile paylaşılan platformların kullanımı, iyi bitmiş iç mekanlar, gelişmiş bağlantı ve sofistike tasarım, genel bir markanın tipik özellikleri değil, teknolojiye ve premium tasarıma değer veren tüketicileri çekmeyi amaçlayan özelliklerdir.