Microsoft: MacOS için Outlook Classic için Destek Desteği

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Microsoft şu anda macOS altındaki klasik bakış açılarının büyük ölçüde kısa bir hikaye olduğunu Microsoft365 mesaj merkezini hatırlıyor. Her şeyden önce, “Yeni Outlook” Web uygulamasında klasik Outlook'a dönecek şekilde ayarlanabileceği yönetim modeli kaldırılır.

Microsoft365 yönetim panelinde mesaj

Microsoft365 yönetim panelinde Microsoft, macOS altındaki klasik görünümü kapatmak için hatırlıyor.

(Resim: ekran görüntüsü)

Microsoft, kısa bir biçimde (MC1098932, Access Yetkilendirmesi), üreticinin yönetici ayarını orta ölçekli MAC'ler için klasik beklentilere göndermek istediği bir mesajda yazıyor. Buna ek olarak, Microsoft mevcut Microsoft365 kanalında “Yeni Outlook” standardını oluşturur ve klasik istemciye geri dönme fırsatı -Ekim 2025'in ortalarında tamamen ihmal edilmelidir.

Microsoft'un en ayrıntılı planı

Orta -August'tan, Mac için yeni bakış açısı, mevcut Microsoft365 kanalında veya 16.100 veya daha yeni sürümden standart olmalıdır. Yeni ve klasik Outlook istemcisi arasındaki geçişin varsayılanını yapılandıran “EnableWoutlook” yönetim ayarı artık gerekli değildir. Outlook kullanıcıları artık -Ekim ortasında 16.102 Build'den klasik istemciye geçememelidir.

Web sitesinde Microsoft ayrıca Mac-Desktop'ta Outlook takvimini de tartışıyor. Bir Microsoft365 aboneliği kullanıyorsanız, en geç 2025'ten klasik bir perspektif kullanmak mümkün değildir. Klasik Outlook, abonelik olmadan Mac için Klasik Outlook, kullanıcılar MAC 2024 için otonom bir Outlook sürümü, Office Home and Business 2024 veya daha yakın bir zamanda veya Apple'ın App Store tarafından bir Outlook uygulaması olarak satın almışlarsa da desteği kaybeder. Öte yandan, Office LTSC 2024'ün klasik beklentileri 9 Ekim 2029'a kadar Microsoft'u desteklemek istiyor.

Geçen yılın sonunda Microsoft, Microsoft365 konumu için lisansları olan müşterilerin bile müşteri “yeni Outlook” i değiştirdiğini duyurdu. Bu Nisan 2026'dan beri gerçekleşmelidir. Ancak, yöneticiler klasik müşteriye geri dönme fırsatına sahiptir.

(DMK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!