Beykozlu
New member
Marvel Sinematik Evreni’nde Iron Man karakteriyle hafızalarımıza kazınan, Marvel haricinde da bir fazlaca başarılı imale imza atan Robert Downey Jr., bugün farklı bir biçimde gündeme geldi. Twitter’da küçükler beyzbol kadrosu şampiyonun kutlamak için bir görüntü paylaşan Downey, görüntüde takipçilerine de bir sürpriz yaptı.
Takımı gösterdikten daha sonra kamerayı kendisine çeviren Downey, saçını maviye boyadığını gösterdi. Bugüne kadar Iron Man saçıyla ikonikleşen Downey, bu sefer saçını kestirmiş ve maviye boyanmış haliyle gözükünce toplumsal medyada gündem oldu. Downey’in bir epey takipçisi, ünlü oyuncunun yeni tarzını yorumladı. Gelen yansıların birçok destekleyici olsa da ortada garip reaksiyonlar de yok değildi.
Robert Downey Jr.’ın mavi saçlı paylaşımı:
Downey’in yeni tarzına gelen reaksiyonlar:
“niçin mavi saçın var dostum? Uygun misin?”
“Çok hoş ve memnun gözüküyorsun! Gülümsemeni ve ömründen son derece zevk almanı görmek beni hayli memnun ediyor! Ayrıyeten mavi saç sana epey epeyce yakışıyor!”
“O keli sevdim”
,
“Sanırım yaşlandıkça daha da ucubeye döndüğün hakikat. NOT: Tebrikler Miami”
Robert Downey Jr. şu an ne yapıyor?
Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni’ne veda ettikten daha sonra mesleğine son süratle devam ediyor. Downey, iki farklı Sherlock Holmes spin-off dizisinde baş yapımcı olarak nazaranv almanın yanı sıra Christopher Nolan’ın yeni sineması Oppenheimer’da da rol alacak.
Takımı gösterdikten daha sonra kamerayı kendisine çeviren Downey, saçını maviye boyadığını gösterdi. Bugüne kadar Iron Man saçıyla ikonikleşen Downey, bu sefer saçını kestirmiş ve maviye boyanmış haliyle gözükünce toplumsal medyada gündem oldu. Downey’in bir epey takipçisi, ünlü oyuncunun yeni tarzını yorumladı. Gelen yansıların birçok destekleyici olsa da ortada garip reaksiyonlar de yok değildi.
Robert Downey Jr.’ın mavi saçlı paylaşımı:
Downey’in yeni tarzına gelen reaksiyonlar:
“niçin mavi saçın var dostum? Uygun misin?”
“Çok hoş ve memnun gözüküyorsun! Gülümsemeni ve ömründen son derece zevk almanı görmek beni hayli memnun ediyor! Ayrıyeten mavi saç sana epey epeyce yakışıyor!”
“O keli sevdim”
,
“Sanırım yaşlandıkça daha da ucubeye döndüğün hakikat. NOT: Tebrikler Miami”
Robert Downey Jr. şu an ne yapıyor?
Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni’ne veda ettikten daha sonra mesleğine son süratle devam ediyor. Downey, iki farklı Sherlock Holmes spin-off dizisinde baş yapımcı olarak nazaranv almanın yanı sıra Christopher Nolan’ın yeni sineması Oppenheimer’da da rol alacak.