“Şansa Yardım Etmelisin” – Arkadaşlardan Sonra Dönüş

Felaket

New member
Acquaviva Delle Fonti'de doğdu ve Matera'da büyüdü, Akıllı Nathalie HazelBu onun gerçek adı, hala klasik lise tezgahında otururken müzikal maceraya başladı. “Ben ve beşinci lise yılımı ve şık ödev ile birlikte bu dünyayla nasıl başa çıkacağımı düşündüm. Yani bu bir kargaşa anıydı”. Oradan Milan'a transfer, sadece 18 yaşında ve bir işbirliği gibi ilk ilginç fırsatlar Achille Lauro Henüz bugün olan Yıldız ya da TV dizisinin film müziği olmadı “Bebek“Ve özgünlüğe ve” ucube “, garip olmaya odaklanan belirli bir görüntü inşa edildi, ama o zaman tüm dünya için vardı, çünkü geldi Covid Fırtınası Ve aniden kendimizi evde kapalı bulduk (“Bunun için çok kötüydü”). Yeniden başlatma karmaşıktı ve “Arkadaşlar“Bir sıçrama tahtasına sahip olma fırsatı gibi görünüyordu. Nahaze okula giriyor Maria de Filippi Yarışta hemen dikkati alır, ancak sonunda akşama gidemez ve izlenim önemli bir trene düşme. “Biraz kaldığım için üzgünüm, bu iki ay içinde belki her şey kişiliğime ve müziğime gelmedi – bir pişmanlık ipucu ile söylüyor -. Ama beni çok bıraktı”. Özellikle “arkadaşları” için bir müzik okulundan önce bir yaşam okulu haline geldi. “Durumlara uyum sağlamak için biraz mücadele eden insanlar dayanıyor, zamana ihtiyacı var ve zaman yok – açıklıyor – onları bir kenara bırakmanız gereken şüpheler ve endişeler, çünkü bir hafta içinde İtalya'nın önündeki sahneye dönebilirsiniz ve hazır olmalısınız. Bu yüzden bana kaygıyı yönetmeyi öğretti. Sahne kaygısı ve sosyal olanı”.