Takımyıldız markaları, tarifelere rağmen ABD'deki İspanyol tüketicisinin sadakatine güveniyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
ABD'ye Nava, Coahuila ve Ciudad Obregón, Sonora'daki bitkilerinden gelen takımyıldız markalarının biraları, sadece tarife zorluklarıyla değil, aynı zamanda ABD hükümetinin göçmen politikaları tarafından teşvik edilen Hispanik tüketim önceliklerinde bir değişiklikle karşı karşıya.

Hankinson'a göre tüketici tercihlerindeki bu ayarlama şirket için zorlu bir ortam yaratabilir. Bununla birlikte, Maliye Direktörü, İspanyol tüketicinin sadakatinin “olağanüstü kaldığını” ve tüketicilerin yeni gerçekliğe uyum sağladıkça, tüketimdeki düşüşle ilgili endişeleri dağıtmayı beklediğini belirten iyimserdi.

Bu engellere rağmen, Constellation Brands 2026 mali yılı için satış büyüme projeksiyonlarını ayarlayarak tarifelerin etkisi dikkate alınarak% 2-4'ten% 0-3'ten azalttı. Ancak, şirket inovasyon ve genişleme stratejisine bağlı kalmaktadır.

Üretim kapasitesi ile ilgili olarak, Takımyıldız, Meksika'daki bitkilerinin 2025 mali yılının sonunda yaklaşık 48 milyon bira hektolitörü üretmesini ve 2028 yılına kadar 2026 ve 2028 yılları arasında 2.000 milyon dolarlık bir sermaye yatırımı ile desteklenen 55 milyon hektolitöre yansıtılmasını bekliyor.

Şirket ayrıca, ekstra bir taç ve özel model olarak markaların Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en popüler beş bira arasında olmasına izin veren pazarlamaya yatırım yapmaya devam ediyor.

Hankinson, “Markalarımızda gücümüz var, yenilik gündeminde franchise'larımıza yeni tüketim olayları ve yeni tüketiciler açacak yeni noktalarımız var.” Dedi.