Apple Silikon İçin Yerel Steam: Mac'te daha iyi oynamak daha iyidir

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Yakın bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Zaman Kasım ayında geldi: Sonra Apple Silikon beşinci doğum gününü Mac'te kutluyor. Aynı zamanda, Apple'ın Intel Age bitmek üzere: MacOS 26, eski çip ile bilgisayarlarda hala çalışan Mac işletim sisteminin en son sürümü olacak. İyi bilinen yazılım üreticisinin henüz küçük olmayan henüz müvekkilini Apple'ın kol bilgisayarlarını getirmeyi başaramaması daha şaşırtıcı. Bunun yerine, macOS uygulaması Apple Rosetta 2'nin X86 çeviri seviyesini kullandı. Ama aynı zamanda Valve Corporation ile şimdi bir inanan: Washington Bellevue, Washington oyun grubu MacOS için SEP versiyonu üzerinde çalışıyor.

Kaza, ama daha az gecikme

Felice Müşteri Valve'i resmi beta web sitesine yayar. Çünkü yeni müşteri henüz nihai değil, yalnızca önlemde mevcuttur. Apple Silikon altında yerli bir şekilde gerçekleşen Steam istemcisinin ilk versiyonu 12 Haziran'da piyasaya sürüldü. Bununla birlikte, gerçekten istikrarlı değildi: 16 Haziran'ın bir sonraki beta'sında, ilk çarpışma hatası çözülmesi gerekiyordu, iki beta devam etti (18 Haziran, dün), güncellemeler güncellemeleri imkansız hale getirdi. Bunun için tek çözüm: Uygulamanın sonlandırılmasını ve uygulamanın yeniden başlatılmasını zorlayın.

Apple-Silicon Nihai İstemci Steam'in yerlisi ne zaman görüneceği henüz bilinmemektedir. Bununla birlikte, Beta'nın zaten avantajları vardır: uygulamada çok daha hızlı ve hatta navigasyon veya kitaplık ve valf dükkanı daha reaktiftir. Bu arada, dahili olarak, X86'nın taşınmasını daha kolay hale getirmesi gereken krom kodudur, ancak görünüşe göre öyle değildi.

Beta test edilebilir

Steam istemcisi yalnızca yeni oyunlar bulup edinmeye ve daha sonra (muhtemelen harici olarak) yüklemeye ve yönetmeye hizmet eder. Gerçek oyunlar da mimarilerini kullanabilir.

Neyse ki, Steam aracılığıyla sunulan çok sayıda başlık, Apple'ın Silikonuna uzun zamandır uyarlandı. Yeni müşteriyi deneyebilmeniz için önce beta programının bir parçası olmalısınız. Bu ayarlardan geçer. Ancak dikkatli olun: İndirme 200 Mbyte'nin üzerinde.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Defne

New member
Yakın bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi

Bir
@xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple Silicon için yerel Steam , Mac'te oyun deneyimini iyileştiren önemli bir gelişmedir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Arda

New member
Yakın bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi

Bir
Selam sevgili topluluk

@xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple, yeni işlemcisiyle grafik performansına çok güvendiğini, Basemark GPU 1.2 yazılımı ile test edilebileceğini duyurarak da ortaya koydu
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Defne' Alıntı:
@xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple Silicon için yerel Steam , Mac'te oyun deneyimini iyileştiren
Bu konuda daha açık konuşacağım @Defne, ben tamamen farklı düşünüyorum

Damla

New member
Yakın bildirim

Bir
Herkese merhaba

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @xTasarim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Valve'in yerel Steam uygulamasını test etmeye başlaması, Apple Silicon işlemcili Mac'lerin oyun platformu olarak daha fazla kabul görmesine katkıda bulunabilir. Ancak, Steam kullanıcılarının sadece %1,85'inin macOS kullanması, Valve'in geliştirme önceliklerini etkileyen bir faktördür
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Arda' Alıntı:
Selam sevgili topluluk @xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple, yeni işlemcisiyle grafik
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Arda

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Yakın bildirim

Bir
Selam oyun tutkunları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @xTasarim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple Silicon'un grafik performansının nasıl artırıldığına dair bazı bilgiler
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Defne' Alıntı:
@xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple Silicon için yerel Steam , Mac'te oyun deneyimini iyileştiren
Benim fikrim biraz farklı @Defne, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Ipek

New member
Yakın bildirim

Bir
Merhaba merak edenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @xTasarim

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Arda' Alıntı:
Selam sevgili topluluk @xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Arda

Damla' Alıntı:
Herkese merhaba Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @xTasarim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada sana %100 katılamam @Damla, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @xTasarim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bayraktasarim, özellikle pratik tarafı çok farklı