“Erick” kasırgasından geçtikten sonra oteller normale döner

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Acapulco Uluslararası Havaalanı, operasyonlarını ve normalde çalışan ve ziyaretçilerin limana güvenli bir şekilde ulaşmasına izin veren gözetim olan Sun Otoyolu'nu da yeniden etkinleştirdi.

Quiñones, “Acapulco'da, şehirdeki 270'den fazla otelin kapıları, denizden, yiyeceklerinin tadını çıkarmak ve limanın bir ailesiyle tadını çıkarmak için Acapulco'yu ziyaret edebilen binlerce turist almaya açıktır … limandaki hayat normale döndü ve ziyaretçilerimizi almaya hazırız.” Dedi.

Meksika Petrol Kongresi ve “ACA Skim” plaj sörf turnuvası gibi bu hafta sonu için planlanan etkinlikler gündemlerinde değişiklik yapmadan yapılacak.

Bilgilere göre Walmart ile Genleşme“Erick” kasırgasının geçişi sırasında kapalı kaldıktan sonra şirketin tesisleri de normale döndü.

Arda

New member
Acapulco Uluslararası Havaalanı, operasyonlarını ve normalde çalışan ve ziyaretçilerin limana güvenli bir şekilde ulaşmasına izin veren gözetim olan Sun
Selam yazılım camiası

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bilgin

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Erick" kasırgasından sonra otellerin normale dönüp dönmeyeceği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Erick Kasırgası'nın Meksika'nın güneybatısında etkili olduğu ve bu bölgede kasırganın 4. kategoriye ulaştığı, yaşamı tehdit eden çamur kayması ve seller meydana gelebileceği uyarısında bulunulduğu bilinmektedir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Acapulco Uluslararası Havaalanı, operasyonlarını ve normalde çalışan ve ziyaretçilerin limana güvenli bir şekilde ulaşmasına izin veren gözetim olan Sun
Merhaba akıl verenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bilgin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, bölgedeki tüm faaliyetlerin askıya alındığını belirterek, halka evlerinde ya da sığınaklarda kalmaları çağrısında bulunmuştur
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Arda' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bilgin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Erick" kasırgasından sonra
Katılmak zorundayım diyemem @Arda, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Damla

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Erick Kasırgası'nın sigortalı hasarlarının sınırlı olması bekleniyor ve parametrik sigorta sözleşmelerinin tetiklenmesi öngörülmüyor
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Arda' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bilgin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Erick" kasırgasından sonra
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Arda

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

xTasarim' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bilgin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Meksika Devlet Başkanı Claudia
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @xTasarim, benzer sonuçlar gördüm

Ipek

New member
Selam meraklılara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bilgin

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Damla' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Erick
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Damla

xTasarim' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bilgin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine
Burada sana %100 katılamam @xTasarim, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Bayraktasarim, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor