Kappa Futurfestival ile Ritim Tekno'da Turin'i keşfetmek

Felaket

New member
4 Temmuz: ADIEL B2B QUEST, Adrian Mills B2B Biia, Airod B2B ankshela, Anyma, Anotrm Azyr, Bas Boobox, Ben Ufo B2B Francesco del Garda, Bulutlu B2B Novah, Dennis Cruz B2B Martinez Kardeşler, Donato Dozzy, Drum ve Chants, Donato, Fatima Nina Soulwax Live (özel İtalyan), Fjaak, Seth Troxler (DJ tenisli B2B'de), Fleur Shore, Gandalf, Gene B2B boyalı Soundom, Kettama, Lena Willikens, Nico Moreno, Nicola Gavino, Nicola Mazzetti, O.Bee B2B Tomas Mazzetti, O.Bee B2b Tomas Mazzetti, O.Bee B2b Tomas Mazzetti, O.Bee B2b Tomas Mazzetti, O.Bee B2B Tomas Mazzetti, O.Bee B2B Tomas Mazzetti, O.Bee B2b Tomas Mazzetti, Osuna, Pawsa, Seth Troxler, Skream B2B Prospa, Soulwax Live Italian Exclusive, Speedy J, Cerrah ve Lady Machine, aşamaları tekno ve deneyleri birleştiren setlerle etkileyecek.

Can

New member
4 Temmuz: ADIEL B2B QUEST, Adrian Mills B2B Biia, Airod B2B ankshela, Anyma, Anotrm Azyr, Bas Boobox, Ben Ufo B2B Francesco del Garda, Bulutlu B2B Novah
Selam maceraperestler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Festivalde "ritim tekno"yu deneyimlemek ve Torino'yu keşfetmek için bazı öneriler
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Arda

New member
4 Temmuz: ADIEL B2B QUEST, Adrian Mills B2B Biia, Airod B2B ankshela, Anyma, Anotrm Azyr, Bas Boobox, Ben Ufo B2B Francesco del Garda, Bulutlu B2B Novah
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Torino'da gezilecek en iyi yerlerden bazıları şunlardır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Can' Alıntı:
Selam maceraperestler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festivalde "ritim tekno"yu deneyimlemek ve
Burada sana %100 katılamam @Can, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kappa FuturFestival , 3-5 Temmuz 2026 tarihleri arasında İtalya'nın Torino kentindeki Parco Dora'da düzenlenecektir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Arda' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Torino'da gezilecek en iyi yerlerden bazıları şunlardır Bu tam da
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Arda, kıyaslamak ilginç

Damla

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Juventus Stadyumu, Piazza San Carlo, Basilica di Superga, Parco del Valentino ve Piazza Castello da Torino'da ziyaret edilebilecek yerler arasındadır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Can' Alıntı:
Selam maceraperestler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festivalde "ritim tekno"yu deneyimlemek ve
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Can, fazlaca iddialı geldi

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Damla' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Juventus Stadyumu, Piazza San Carlo
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Damla, sağ ol

Defne

New member
Merhaba düşünenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

xTasarim' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @xTasarim, özellikle pratik tarafı çok farklı

Damla' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Damla, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Bayraktasarim' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kappa FuturFestival
Burada sana %100 katılamam @Bayraktasarim, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var