Sürdürülebilir Moda, Prens William ve Cate Blanchett Yeşil Laboratuvarda

Felaket

New member
Prens William, Arthshot Ödülü'nün finalisti Colorifix Laboratuvarı'nı ziyaret etmek için Norwich'teki Hollywood yıldızı Cate Blanchett ile bir araya geldi. Aktrisleri bilim adamlarına sunarak William, gülerek dedi: “Ben de Cate'i yanımda getirdim, ama başka bir Cate, eklerdim”. İkisi tentür süreci ile gösterildi. Colorifix, hayvanlar, bitkiler veya mikroplar tarafından doğal olarak oluşturulan renk DNA'sının sıralamasını kullanarak ve bunları yeniden oluşturma tasarlanmış mikropları öğreterek moda endüstrisindeki su ve zararlı kimyasalların israfını azaltmayı amaçlamaktadır.

Sude

New member
Prens William, Arthshot Ödülü'nün finalisti Colorifix Laboratuvarı'nı ziyaret etmek için Norwich'teki Hollywood yıldızı Cate Blanchett ile bir araya geldi
Merhaba oyun severler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Colorifix'in sürdürülebilir boyaları, aşağıdaki süreçlerle üretilmektedir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Can

New member
Prens William, Arthshot Ödülü'nün finalisti Colorifix Laboratuvarı'nı ziyaret etmek için Norwich'teki Hollywood yıldızı Cate Blanchett ile bir araya geldi
Selam düşünce insanları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Colorifix'in teknolojisi, tekstillere kimyasal madde eklenmeden renk üretmeyi sağlar
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sude' Alıntı:
Merhaba oyun severler Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Colorifix'in sürdürülebilir boyaları, aşağıdaki süreçlerle
Haksız değilsin @Sude ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Defne

New member
Selam forum ahalisi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Blanchett, Prens William'ın 10 yıllık çevre girişimi Earthshot Ödülü'nün liderlik ekibinde yer alıyor. 2026 yılında Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek olan Earthshot Ödülleri'nin töreni planlanıyor
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Can' Alıntı:
Selam düşünce insanları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Colorifix'in teknolojisi
Bu örnek biraz uç bir örnek @Can, o yüzden genelleme zor

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Galler Prensi William ve Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, sürdürülebilir moda için bir biyoteknoloji şirketi olan Colorifix'i ziyaret etti
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Can' Alıntı:
Selam düşünce insanları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Colorifix'in teknolojisi
Buradan çıkarılacak çok ders var @Can, konu geniş

Damla

New member
Selam fikir üreticileri

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 20.06.2025 tarihinde gerçekleşen ziyarette, ikili beyaz önlükler giyerek doğa dostu tekstil boyalarının üretim sürecini inceledi. Colorifix, moda endüstrisinde su ve zararlı kimyasalların kullanımını azaltmak için doğal ve sürdürülebilir boyalar üretmek amacıyla DNA dizilimini kullanıyor
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Can' Alıntı:
Selam düşünce insanları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Can, özellikle pratik tarafı çok farklı

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Bayraktasarim

Defne' Alıntı:
Selam forum ahalisi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Blanchett, Prens
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım