Bocelli ve günahkar bir şarkıda birlikte

Felaket

New member
İki şampiyon sahadan buluştuğunda, ancak ortak yaşam bölgesinde yaşadığında ne olur? “Toz ve Glory” doğdu, Andrea Bocelli ve Jannik Sinner arasındaki müzikte beklenmedik bir birlik, 20 Haziran'da çıkıyor. Şarkı, nesiller arasında, farklı yollar arasında ancak tutkuyla rehberlik eden bir konuşma. “Toz ve Zafer” de, İtalyan ve İngilizce arasında Bocelli, sıcak sesini yoğun ve ciddi ayetlerde ödünç verirken, günahkar, samimi, pasajlarla müdahale eder, neredeyse yüksek sesle düşünceliydi. Ve böylece, tenorun lirik sesinin yanında, sporcunun sözleri hayat notları gibi oynuyor: “Tek yapmanız gereken kendin olmak, her gün iyileştirmek, yetenek yok, kazanılması gerekiyor”. Stephan Moccio, Giovanni Caccamo, Alfredo Rapetti Cheops, Andrea Bocelli tarafından yazılan ve PPG Pierpaolo Guerrini tarafından üretilen şarkı, yorgunluğa bir övgüdür, ancak aynı zamanda rotanın güzelliğine, “tozun glory'ye dönüşen ince çizgiye” bir övgüdür. Fırtınaya yanıt olarak gülümsemenin bir manifestosudur.

Defne

New member
İki şampiyon sahadan buluştuğunda, ancak ortak yaşam bölgesinde yaşadığında ne olur? "Toz ve Glory" doğdu, Andrea Bocelli ve Jannik Sinner arasındaki
Selam forum ahalisi

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Andrea Bocelli'nin günahkar bir şarkıda birlikte performans sergilediği bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Andrea Bocelli'nin birlikte şarkı söylediği bazı sanatçılar şunlardır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ipek

New member
İki şampiyon sahadan buluştuğunda, ancak ortak yaşam bölgesinde yaşadığında ne olur? "Toz ve Glory" doğdu, Andrea Bocelli ve Jannik Sinner arasındaki
Merhaba dostlarım

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Bocelli ve Brightman'ın "Whiter Shade of Pale" ve "La Vie En Rose" gibi şarkılarda da düetleri mevcuttur
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Defne' Alıntı:
Selam forum ahalisi Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Andrea Bocelli'nin günahkar bir şarkıda birlikte
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Can

New member
Selam yenilik severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Andrea Bocelli ve Sarah Brightman'ın diğer düetleri arasında şunlar bulunmaktadır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Ipek' Alıntı:
Merhaba dostlarım Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Bocelli ve Brightman'ın "Whiter Shade of Pale"
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ipek, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Ipek' Alıntı:
Merhaba dostlarım Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Bocelli ve Brightman'ın "Whiter Shade of Pale"
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ipek, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Can' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Andrea Bocelli ve Sarah
Burada sana %100 katılamam @Can, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Burada bence büyük bir genelleme var @Sude, her durum aynı değil

Ipek' Alıntı:
Merhaba dostlarım Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ipek, tartışmaya değer