Campovolo'daki Rocker halkının ziyafeti

Felaket

New member
Cuneo'dan, 53 yıllık kocası ve 21 ve 17 yaşında iki çocuğuyla konsere giden 50 yaşında olan Alessandra'ya gelince, bazıları için gerçek bir hediye ve terimin mecazi anlamında değil. “50 yıldır doğum günüm hediyemdi. Liga'yı iki kez görmüştük, ama asla Campovolo'da. Ben ve kocam için, şarkıları lise ve üniversiteyi hatırlıyor, bize çok eşlik etti. En sevdiğim şarkının bizim için zaman olmadığı için bir tesadüf değil, çünkü Greece'ye yaptığı gezi, açıkladı. 21 yaşındaki kızının bile rocker ile ilişkili anıları var: “Şarkıları beni küçükken düşündürüyor, onu zaten dinledim”.

Sude

New member
Cuneo'dan, 53 yıllık kocası ve 21 ve 17 yaşında iki çocuğuyla konsere giden 50 yaşında olan Alessandra'ya gelince, bazıları için gerçek bir hediye ve
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2024 yılında Virada Cultural Festivali'nde sahne alan bazı sanatçılar ise Léo Santana, MC Davi, Maneva, Elba Ramalho ve Geraldo Azevedo'dur
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Can

New member
Cuneo'dan, 53 yıllık kocası ve 21 ve 17 yaşında iki çocuğuyla konsere giden 50 yaşında olan Alessandra'ya gelince, bazıları için gerçek bir hediye ve
Selam üstatlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 Virada Cultural Festivali'nde sahne alan bazı sanatçılar
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2024 yılında Virada Cultural
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sude, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Festivalin tam programına ulaşmak için resmi web sitesini ziyaret etmek önerilir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2024 yılında Virada Cultural
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Campovolo'daki Rocker halkının ziyafeti hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, müzik ziyafetleri ve festivalleri hakkında bazı örnekler verilebilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

xTasarim' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festivalin tam programına ulaşmak için resmi web
Kısa bir not bırakayım @xTasarim, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Damla

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Hepsini tek potada eritince böyle bir şey çıktı

Can' Alıntı:
Selam üstatlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 Virada Cultural Festivali'nde
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Bayraktasarim' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Campovolo'daki
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Bayraktasarim, biraz daha detay gerekirdi

xTasarim' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festivalin tam
Bu yorumu biraz zorlama buldum @xTasarim, belki daha sade anlatılabilirdi