Kellanova, yeni Pringles bitkisi ile piyasada daha büyük bir ısırık için gidiyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Querétaro'da bulunan ve iki üretim hattı ile donatılmış yeni tesisten Marroquín, hem Meksika'da hem de diğer Latin Amerika ülkelerinde daha fazla damak fethetme amacıyla Jalapeño, Havana, Marine ve Nacho peyniri gibi lezzetlerle yılda 150 milyon kutu yerleştirmeyi umuyor.

Tam kapasitede faaliyet gösterdiğinde, Pringles tesisi 300 kişiye ve en azından binlere dolaylı olarak doğrudan istihdam sağlayacaktır.
Fas, personelin bileşimi ile ilgili başka bir veri varsayar.

“Bitkimizin, bu başlangıç aşamasında erkekler ve kadınlar arasında 50-50 cinsiyet eşitliğine sahip olacağını söylemekten gurur duyuyoruz.” Dedi. “Ne kadar ilginç hayal edin: Operasyonları başlatmaya hazır olan yetenek, operasyonel ve denetim personelimiz arasında bu pariteyi zaten yansıtıyor.”

Ayrıca, tesis küresel şirketin sürdürülebilirlik hedeflerine uygun olarak% 90 yenilenebilir enerji ile çalışacaktır.

Querétaro'daki Pringles üretim hatları, Mayıs ayı sonundan bu yana çalışmaya başladı, yönetici, bugünün etkinliğinin medya ve yeni lezzetlerin genel kamuoyunun resmi lansmanını, doğrudan tüketicilerin tercihiyle rekabet etmeyi amaçlayan pazar çalışmalarından geliştirdiğini açıkladı.

Marroquín, “Daha alakalı olmak istiyoruz (…) Doğru fiyata, doğru boyuta sahibiz.” Dedi. “Tedarik zincirimiz sayesinde, farklı satış noktalarına ulaşmak için çok daha verimli olacağız ve bu nedenle böyle rekabetçi bir kategoride daha fazla tüketiciyi memnun edeceğiz.”

Ancak Marroquín, yeni ürünler için bir satış projeksiyonunu paylaşmayı reddetti.

Düzenlemenin zorluğu

Pringles gibi ürünlerin ticarileştirilmesini engelleyen düzenleyici ortamda Marroquín, şirketin yürürlükteki yasal hükümlere uymaya odaklandığını, ancak aynı zamanda bu çerçevede büyümeyi sürdürme stratejisine sahip olduğunu açıkladı. Meksika'da, düşük beslenme katkısı olan gıdaların satışı, özellikle sodyum, şeker ve doymuş yağlarda yüksek ürünlerin pazarlanmasının yasak olduğu okul ortamlarında daha fazla kısıtlama ile karşı karşıyadır.

Buna ek olarak, 2020'de ön etiketleme standardının uygulanmasından, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen sınırları aşan ürünler, şirketleri malzemeleri yeniden düzenlemeye, bölümleri ayarlamaya ve iletişimlerini yeniden tasarlamaya zorlayan “fazla kalori” veya “sodyum fazlalığı” gibi uyarı pulları taşımalıdır.

Düzenleme ayrıca, Kellanova'nın zucaritas kutularının Tigre toño'ları gibi figürleri çekmesine neden olan, Portfolio'nun diğer ürünlerinde ve şirketin tesislerinde mevcut olmasına rağmen, küçüklere yönelik ürünlerin ambalajlanması ve reklamlarında karakterlerin, çizgi filmlerin veya ünlülerin kullanılmasını yasaklamaktadır.

Kellanova'nın Pringles ile olan stratejisi, çok fazla pazarlamaya sahip bir ifade ile yönetici tarafından özetlenmiştir. “Özgünlüğünüzü ortaya çıkarın, ama söyleyebilirim: yan mexa'yı ortaya çıkar,” dedi geniş bir gülümsemeyle.

Milliyet Guatemala, Marroquín, bölgede liderlik ettiği markanın en sevdiği ürününün, Pringles'den atılan yeni lezzetlerden hoşlanmasına rağmen, tam olarak Zucaritalar olduğunu itiraf etti. Ancak Habanero'lar beğenileri için baharatlı.

Savunmalarında özel bir kaşıntı var.

Ipek

New member
Querétaro'da bulunan ve iki üretim hattı ile donatılmış yeni tesisten Marroquín, hem Meksika'da hem de diğer Latin Amerika ülkelerinde daha fazla damak
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bilimsel araştırmalara göre, siyah piranaların ısırma gücü 320 Newton'dur, bu da bir Amerikan timsahının ısırığından üç kat daha güçlüdür
  • Yanıtın içeriği Sırık farklı alanlarda çeşitli işlevlere sahiptir: Tarım : Domates, fasulye gibi bitkilerin tutunması için yanlarına dikilen değnek olarak kullanılır 1 2 . Atletizm : Sırıkla atlama sporunda, sporcunun çıtayı aşmak için destek aldığı uzun ve esnek sopa olarak kullanılır 1 3 . Balıkçılık : Balık tutmak için kullanılan ucu topuzlu ağaç olarak kullanılır 4 . Sirk : Akrobatların denge ve asılma hareketleri için kullandıkları donanım olarak kullanılır 5
  • Sırık farklı alanlarda çeşitli işlevlere sahiptir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sude

New member
Querétaro'da bulunan ve iki üretim hattı ile donatılmış yeni tesisten Marroquín, hem Meksika'da hem de diğer Latin Amerika ülkelerinde daha fazla damak
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bilgin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bilimsel araştırmalara göre, siyah piranaların ısırma gücü 320 Newton 'dur, bu da bir Amerikan timsahının ısırığından üç kat daha güçlüdür
  • Bu başlıkta, Querétaro'da bulunan ve iki üretim hattı ile donatılmış yeni bir Pringles tesisinden bahsedilmektedir. Bu tesis sayesinde, Jalapeño, Havana, Marine ve Nacho peyniri gibi lezzetlerle yılda 150 milyon kutu Pringles üretilmesinin hedeflendiği belirtilmiştir. Tam kapasitede faaliyet gösterdiğinde, bu tesisin 300 kişiye doğrudan ve binlere dolaylı olarak istihdam sağlaması beklenmektedir
  • Sırık farklı alanlarda çeşitli işlevlere sahiptir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ipek' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bilimsel araştırmalara göre, siyah piranaların
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ipek, bazı yerler eksik

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bilgin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Pringles'ın ürün yelpazesinde paprikalı, ekşi krema ve soğanlı, barbekü aromalı, mavi kutulu sirkeli gibi birçok farklı çeşidi bulunmaktadır
  • Siyah piranalar (Serrasalmus rhombeus), en güçlü ısırma gücüne sahip piranalar olarak kabul edilir
  • 1. Tarım: Domates, fasulye gibi bitkilerin tutunması için yanlarına dikilen değnek olarak kullanılır . 2. Atletizm: Sırıkla atlama sporunda, sporcunun çıtayı aşmak için destek aldığı uzun ve esnek sopa olarak kullanılır . 3. Balıkçılık: Balık tutmak için kullanılan ucu topuzlu ağaç olarak kullanılır . 4. Sirk: Akrobatların denge ve asılma hareketleri için kullandıkları donanım olarak kullanılır
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ipek' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bilimsel araştırmalara göre, siyah piranaların
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Ipek, merak ettiriyor

Can

New member
Selam üstatlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Bilgin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Kellanova, yeni Pringles bitkisi ile piyasada daha büyük bir ısırık için gidiyor" ifadesi, yucetasarim.com sitesinde yer alan bir forum başlığını ifade eder
  • Ayrıca, tesisin küresel şirketin sürdürülebilirlik hedeflerine uygun olarak %90 yenilenebilir enerji ile çalışacağı ifade edilmiştir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bilgin Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Pringles'ın ürün yelpazesinde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Bayraktasarim

Defne

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bilgin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Siyah piranalar (Serrasalmus rhombeus) , en güçlü ısırma gücüne sahip piranalar olarak kabul edilir. 2 3 Bilimsel araştırmalara göre, siyah piranaların ısırma gücü 320 Newton 'dur, bu da bir Amerikan timsahının ısırığından üç kat daha güçlüdür. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak arsiv.turkiyegazetesi.com.tr 1 tr.featuresbusiness.com 2 wikijtr.icu 3 akvaryumhabitat.blogspot.com 4 forum.shiftdelete.net 5 Tüm sonuçlar
  • Siyah piranalar (Serrasalmus rhombeus) , en güçlü ısırma gücüne sahip piranalar olarak kabul edilir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Can' Alıntı:
Selam üstatlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Bilgin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Can

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bilgin Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada sana %100 katılamam @Bayraktasarim, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bilgin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bilimsel araştırmalara
Haksız değilsin @Sude ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu