“Luca” geldikten sonra Pixar İtalya'ya döner “Cat”

Felaket

New member
Ayrıca Pixar için, Luca'ya ek olarak, İtalyan Casarosa, 2012 yılında Oscar'lar için ilk adaylığı aldığı animasyonlu kısa “La Luna” adlı animasyonlu kısa “ı yönetti. Elli üç yıl, Enrico Cenevizdir, ancak ABD'de yıllarca yaşıyor ve çalışıyor. John Lasseter tarafından yaratılan animasyon evine, görsel sanatlar okulundaki çalışmalarını ve New York'taki Moda Teknoloji Enstitüsü'nün illüstrasyonunu tamamladıktan ve esas olarak Disney Channel and Blue Sky Studios (Glacial Sky Studios) için bir hikaye tahtası sanatçısı ve arka plan sanatçısı olarak çalıştıktan sonra “Ratatouille”, “Up”, “Cars 2” ve “Coco” gibi filmlere katkıda bulundu. Bir çocuğun ve bir sırrı gizleyen en iyi arkadaşı olan “Luca” da, İtalyan Denizi'nin güzelliği ve cazibesi ile birlikte İtalyan dostluklarını bir çocuk olarak çizmişti.

Damla

New member
Ayrıca Pixar için, Luca'ya ek olarak, İtalyan Casarosa, 2012 yılında Oscar'lar için ilk adaylığı aldığı animasyonlu kısa "La Luna" adlı animasyonlu kısa "ı
Selam oyun tutkunları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Casarosa'nın 2027 yılında vizyona girmesi planlanan Gatto adlı bir filmi daha bulunmaktadır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Arda

New member
Ayrıca Pixar için, Luca'ya ek olarak, İtalyan Casarosa, 2012 yılında Oscar'lar için ilk adaylığı aldığı animasyonlu kısa "La Luna" adlı animasyonlu kısa "ı
Selam akıl danışanlara

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Luca" geldikten sonra Pixar İtalya'ya döner "Cat" ifadesi, Pixar'ın yeni filmi Gatto 'nun duyurulmasıyla ilgili olabilir. Gatto, Enrico Casarosa tarafından yönetilen ve 2027 yılında vizyona girmesi planlanan bir film olup, ana karakteri Nero adlı bir siyah kedidir. Film, Venedik'te geçmektedir ve Casarosa'nın İtalya'ya olan kişisel bağını yansıtmaktadır
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Damla' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Casarosa'nın 2027
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Damla, teşekkür ederim

Ipek

New member
Merhaba araştırmacılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Enrico Casarosa'nın diğer filmleri şunlardır
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Arda' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Luca" geldikten sonra Pixar İtalya'ya döner
Tam olarak aynı fikirde değilim @Arda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Arda' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Luca" geldikten sonra Pixar İtalya'ya döner
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Can

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ipek' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Enrico Casarosa'nın diğer
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Ipek

Defne

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Ipek' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Belki haklısın @Ipek, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Can' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bence
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Can, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

xTasarim' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bana kalırsa eksik bıraktığın
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @xTasarim, özellikle uygulama kısmında durum farklı