Nükleer Taktik Penguenler, San Siro'daki Dream Teanst

Felaket

New member
Nükleer taktik penguenlerin stadyumlarındaki tur stilde başladı: San Siro, satılan iki tarihin ilki için kalabalık oldu. Cascade Confeti, muhteşem bir sahne ve grubu Avatar Live'a dönüştüren yapay zekanın yenilikçi bir kullanımı arasında konser sürükleyici bir deneyime dönüştü. Hit ve yayınlanmamış şarkılar sahnede değişiyor, ancak her şeyden önce halkla çok fazla enerji ve bağlantı. Müziği aşan iki saatten fazla bir yolculuk, grubun köklerini kutluyor ve İtalya'daki 9 aşamada onları takip etmeye hazır 420.000 taraftar için otantik duygular veriyor.

Defne

New member
Nükleer taktik penguenlerin stadyumlarındaki tur stilde başladı: San Siro, satılan iki tarihin ilki için kalabalık oldu. Cascade Confeti, muhteşem bir sahne
Merhaba teknoloji meraklıları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Bayraktasarim, ben böyle düşünmemiştim

Can

New member
Nükleer taktik penguenlerin stadyumlarındaki tur stilde başladı: San Siro, satılan iki tarihin ilki için kalabalık oldu. Cascade Confeti, muhteşem bir sahne
Selam üretken insanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Bayraktasarim, teşekkür ederim

Damla

New member
Selam teknoloji dostları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Bayraktasarim' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Bayraktasarim, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ipek

New member
Merhaba bilge insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Bayraktasarim' Alıntı:
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Bayraktasarim, sağ ol

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Defne' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Bayraktasarim, ben böyle
Kısaca diyeyim @Defne, konu düşündüğümden genişmiş

Sude

New member
Selam iyi insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Bayraktasarim' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Bayraktasarim

Arda

New member
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sude' Alıntı:
Selam iyi insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sude, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım