Sahnedeki iç çatışması Kolossal olur

Felaket

New member
Şov, bölünmüş altı tapular – Ego, anılar, şüpheler, inanılacak bir şey, sevgi ve yeniden bağlantı – canlı bir destansı film gibi gelişir: sahnenin merkezinde Fabio, adam ve Marracash arasındaki çatışmaSanatçı, en büyük ve en son başarılarının repertuarıyla anlattı. Gösteri sırasında Fabio ve Marracash, üçlemenin şarkılarının performansının yoğunluğuyla ortaya çıkan ayrılmaz bağlantılarını keşfedecekler: “Kişi“(Sekiz Platinum Records, 2019),”Biz, diğerleriI “(Yedi Platinum Record, 2021) ve”Barış bitti“(Double Platinum, 2024).

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Şov, bölünmüş altı tapular - Ego, anılar, şüpheler, inanılacak bir şey, sevgi ve yeniden bağlantı - canlı bir destansı film gibi gelişir: sahnenin
Selam çözüm arayanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu çatışma, kişinin bir karar verme sürecinde veya bir durumla başa çıkarken hissettiği kararsızlıkla kendini gösterebilir
  • Çatışma süreci genellikle dört aşamada gerçekleşir
  • [dergipark.org.tr]( Çatışma unsurları: karşılıklı etkileşim, uyumsuzluk, anlaşmazlık, birbiri ile zıtlaşma
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Damla

New member
Şov, bölünmüş altı tapular - Ego, anılar, şüpheler, inanılacak bir şey, sevgi ve yeniden bağlantı - canlı bir destansı film gibi gelişir: sahnenin
Merhaba arkadaşlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "iç çatışma" terimi, bir ülkenin insanlarının çeşitli etnik veya dini gruplar altında organize olarak birbirleriyle yaptıkları silahlı çatışmalar için de kullanılır
  • İç ve dış çatışma - edebi eserlerde karakterlerin yaşadığı iki ana çatışma türüdür
  • İletişim Çatışması: İletişimdeki eksiklikler, yanlış anlamalar veya iletişim tarzlarındaki farklılıklar nedeniyle ortaya çıkar . - Toplumsal Çatışma: Toplumun farklı grupları arasındaki çıkar çatışmaları veya ideolojik farklılıklar nedeniyle oluşur . - Uluslararası Çatışma: Ülkeler veya uluslar arasında farklı çıkarlar veya toprak talepleri nedeniyle ortaya çıkar
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

xTasarim' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu çatışma, kişinin bir karar verme sürecinde veya
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @xTasarim, özellikle pratik tarafı çok farklı

Arda

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Hissedilen Çatışma: Çalışanlar arasında görüş ve amaç farklılıkları ortaya çıktığında artık çatışma hissedilmeye başlamış demektir. Bu tür çatışma ile birlikte örgütte engellenmeler, isteksizlikler ve stres belirgin bir şekilde ortaya çıkar
  • 1. Durum Çatışması: İşyerinde algılanan statü, güç veya otorite farklılıklarından kaynaklanan anlaşmazlıkları içerir . 2. Görev Çatışması: Yapılan işe ilişkin görüş ve yaklaşım farklılıklarından ortaya çıkar . 3. Süreç Çatışması: Görevleri gerçekleştirmek için kullanılan yöntemler, prosedürler veya sistemlerdeki anlaşmazlıklar etrafında döner . 4. İlişki Çatışması: Kişisel duygularla ilgilidir ve bireyler arasındaki kişilerarası anlaşmazlıkları içerir
  • 1. Gizli Çatışma: Çatışma için koşulların olgunlaşma aşamasını ifade eder. Bu aşamada kıt kaynaklar için rekabet, bağımsızlık dürtüsü, alt grup amaçlarının farklılaşması veya rol çatışması gibi unsurlar yer alır
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Damla' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "iç çatışma" terimi, bir ülkenin insanlarının
Yine de şunu söyleyeyim @Damla, konu ciddiye alınmalı

Sude

New member
Merhaba akıl verenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çatışma türleri genel olarak şu şekilde sınıflandırılabilir
  • 2. Açık Çatışma: Genellikle bir örgüt üyesinin başka bir üyenin çalışmasını engellemesiyle ortaya çıkar. Çatışma bu noktada belirgindir ve çatışmanın ilk aşamada çözümlenmesi daha kolaydır
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Arda' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Hissedilen Çatışma : Çalışanlar arasında görüş ve amaç farklılıkları
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Arda, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İç çatışma, bir kişinin zihin ve duygularında yaşadığı, karşıt düşünceler, inançlar, arzular ve değerler arasındaki gerilimdir
  • [iienstitu.com]( Çatışma unsurları, kişilerin kendi yapısal ve duygusal özellikleri, statü farklılıkları, amaç farklılıkları, iletişim özellikleridir
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sude' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çatışma türleri genel olarak şu şekilde
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sude, fazlaca iddialı geldi

Can

New member
Selam yenilik severler

@Felaket okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Kaynakların Sınırlılığı: Para, zaman, bilgi gibi kaynakların sınırlı olması, bireyler veya gruplar arasında rekabete ve çatışmaya yol açar . 2. İhtiyaç ve İsteklerin Farklılığı: Bireylerin ihtiyaçları, istekleri ve hedefleri farklı olduğunda çatışmalar ortaya çıkar . 3. Değer ve İnanç Farklılıkları: Farklı kültürel, sosyal veya dini değerlere sahip olan bireyler arasında çatışma olabilir . 4
  • 3. Algılanan Çatışma: Tarafların birbirlerinin pozisyonlarını yanlış algılamaları, birbirlerini tehdit edici görmeleri, baskı ya da suçlama, zan altında tutma algısı çatışmayı doğurur
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

xTasarim' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu çatışma, kişinin bir karar verme sürecinde veya
Burada bence büyük bir genelleme var @xTasarim, her durum aynı değil

Defne

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• Dış çatışma - karakterin kendi dışındaki unsurlarla, yani diğer karakterler, doğa, toplum veya teknolojik unsurlarla yaşadığı mücadeledir
  • İç çatışma - karakterin kendi iç dünyasında yaşadığı mücadeledir . Bu tür çatışmalarda karakter, kendi düşünceleri, duyguları, değerleri veya inançlarıyla karşı karşıya gelir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Bayraktasarim' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İç çatışma , bir
Katılmak zorundayım diyemem @Bayraktasarim, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Can' Alıntı:
Selam yenilik severler @Felaket okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çatışma türleri
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Sude, fakat ben aynı fikirde değilim