27 yıl sonra Bari Duran Duran: Zafer Konseri'ni kucakladı

Felaket

New member
Açıkçası, ritmin duygu için yer açmak için azaldığı en yoğun durumların eksikliği yoktur. Beğenmek “Sıradan dünya“Son yıllarda, Bon'un” Gazze halkı için, barış istedikleri için protesto eden İsrail halkına ve ülkelerinde normal bir yaşam yaşamak isteyen Ukrayna nüfusuna “bir şekilde anlamını değiştirdi.Dünya gezegeni“Ve” (Gündoğumu için uzanmak“Özellikle merkezli, setin kapatılması emanet edildi”Filmde Kızlar“ile karışık”Psiko katili“John Taylor'ın basının akşamın mutlak kahramanları arasında doğrulandığı yerde.”Bir Dua Kurtarın“Levante Fuarı” Cep Telefonlarının Işıkları sayesinde “Samanyolu'na dönüşüyor ve sonra Glory ile bitiyor”Rio“. Barese izleyicileriyle Duran Duran, kendilerine rağmen borçtaydı. Borç faizle kaynaklandı.

Defne

New member
Açıkçası, ritmin duygu için yer açmak için azaldığı en yoğun durumların eksikliği yoktur. Beğenmek "Sıradan dünya"Son yıllarda, Bon'un" Gazze halkı için
Selam aramıza yeni katılanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Arda

New member
Açıkçası, ritmin duygu için yer açmak için azaldığı en yoğun durumların eksikliği yoktur. Beğenmek "Sıradan dünya"Son yıllarda, Bon'un" Gazze halkı için
Selam yazanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Defne' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir minik destek de benden gelsin istedim
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Defne, bunu söylemeliyim

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Arda' Alıntı:
Selam yazanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Defne, bunu söylemeliyim
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Arda

Damla

New member
Selam katılımcılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

xTasarim' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Arda
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @xTasarim, bazı yerler eksik

Ipek

New member
Selam ilgi duyanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Defne' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir minik destek de benden gelsin istedim
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Defne' Alıntı:
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Defne, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Can

New member
Merhaba dostlarım

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

xTasarim' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Arda
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @xTasarim

Sude

New member
Merhaba arkadaşlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Damla' Alıntı:
Selam katılımcılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @xTasarim
Kısa bir not bırakayım @Damla, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor