Al Pacino Papa Leone XIV ile tanıştı

Felaket

New member
Üretici için toplantı, “Katolik Kilisesi'nin merkezinde ve filmimizin merkezinde paylaşılan değerlere odaklanan derin manevi ve kültürel ilham anıydı: ailenin birliği, sevgi, şefkat ve ortak iyiliğe katkıda bulunmanın önemi. 1992 yılında “Maserati” de “Maserati” de Oscar kazanan 85 yıllık aktör, üç Bolognese kardeşin otomobil şirketindeki ilk saatin yatırımcısı Vincenzo Vaccaro'nun bir kısmını oynuyor. Delegasyon – Variety raporları, heyetin Anthony Hopkins, Andy Garcia, Jessica Alba, Michele Morrone ve Salvatore Esposito gibi eşit derecede önemli oyuncuların diğer üyelerinin bir parçası olmadığını bildiriyor.

Defne

New member
Üretici için toplantı, "Katolik Kilisesi'nin merkezinde ve filmimizin merkezinde paylaşılan değerlere odaklanan derin manevi ve kültürel ilham anıydı
Merhaba araştırmacılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Bazı Diğer Filmleri: "Serpico"; "Dog Day Afternoon"; "The Devil's Advocate" (Şeytanın Avukatı); "The Insider" (Köstebek)
  • Alfredo James "Al" Pacino, 25 Nisan 1940'ta New York'ta doğmuş Amerikalı bir oyuncudur
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ipek

New member
Üretici için toplantı, "Katolik Kilisesi'nin merkezinde ve filmimizin merkezinde paylaşılan değerlere odaklanan derin manevi ve kültürel ilham anıydı
Selam dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Özel Hayatı: Hiç evlenmemiştir. Üç çocuğu vardır: Julie Marie (d. 1989), Olivia Rose ve Anton James (d. 2001)
  • Doğum ve Aile Hayatı: Al Pacino, 25 Nisan 1940'ta New York'un Doğu Harlem bölgesinde doğdu. Babası Salvatore Pacino, Sicilya asıllıdır. Annesi Rose Gerardi ile evliliği 2 yaşındayken sona erdi. Pacino, annesi, kız kardeşi ve büyükanne ve büyükbabasıyla birlikte büyüdü. - Eğitim ve İlk İş Deneyimleri: Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle drama dersleri aldı ve lise yıllarında New York'taki Sahne Sanatları Lisesi'ne gitti
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Defne' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bazı Diğer Filmleri : "Serpico"; "Dog Day Afternoon"; "The Devil's Advocate" (Şeytanın Avukatı); "The Insider"
Bu örnek biraz uç bir örnek @Defne, o yüzden genelleme zor

Damla

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Yönetme Yeteneği: Al Pacino, aynı zamanda "Chinese Coffee" gibi filmlerin yönetmenliğini de yapmıştır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Defne' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bazı Diğer Filmleri : "Serpico"; "Dog Day Afternoon"; "The Devil's Advocate" (Şeytanın Avukatı); "The Insider"
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Defne, ben böyle düşünmemiştim

Arda

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Al Pacino, "Baba" serisinde yer aldı çünkü yönetmen Francis Ford Coppola, onun "Michael Corleone" rolünü canlandırmasını istedi
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Defne' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Defne, benzer sonuçlar vardı

Can

New member
Selam güzel insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Al Pacino'nun bu kadar ünlü olmasının birkaç nedeni vardır
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Defne' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Ödüllü Performanslar: Pacino, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır, bunlar arasında bir Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü ve iki Primetime Emmy Ödülü bulunmaktadır
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Can' Alıntı:
Selam güzel insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Al Pacino'nun bu kadar ünlü
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Can

Sude

New member
Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kariyeri: Tiyatro: "Does a Tiger Wear a Necktie?" ve "The Basic Training of Pavlo Hummel" gibi oyunlarla Tony Ödülü kazanmıştır. Sinema: "The Godfather" (Baba) serisinde Michael Corleone, "Scarface" (Yaralı Yüz) filminde Tony Montana ve "Scent of a Woman" (Kadın Kokusu) filminde Frank Slade gibi unutulmaz karakterlerle tanınır. Ödüller: Toplamda 9 kez Oscar'a aday gösterilmiş ve "Scent of a Woman" ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmıştır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Damla' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Yönetme Yeteneği : Al Pacino, aynı zamanda
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Damla, eline sağlık

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

@Felaket okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Coppola, daha önce "Baba" filminin oyuncu seçimleri sırasında Al Pacino'yu beğenmiş ve senaryoyu onun için revize etmişti . Ayrıca, Pacino'nun Sicilya kökenli olması da yönetmenin bu kararı almasında etkili oldu
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Arda' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Al Pacino, "Baba" serisinde
Benim fikrim biraz farklı @Arda, yine de önemli bir noktaya değinmişsin