Ambra Angiolini “Leenane Kraliçesi” nin Franco Parenti

Felaket

New member
90'lı yıllarda, Atlantik'e bakan Galway ilçesinin uzak bir topluluğu olan Leenane köyünde yer alan parça Maureen'i kahraman olarak görür, kızı (Ambra Angiolini), Mag (Ivana Monti), Patrick (Stefano Annoni) ve Ray (Edoardo Rivoira). “Maureen ve Mag, denizle çevrili yaşıyor ve artık birbirlerine nasıl okşandığını bilmeyen ve birbirlerine bile dokunmadıklarını bilmeyen iki ada gibi” diyor, “Oliva parası” nın büyük başarısından sonra Franco Parenti'nin sahnesini başka bir çağdaş metinle yönlendirmek için geri dönen Ambra Angiolini. “Temel olarak tüm adalarız, üzerimizdeki su ile hissettiğinizde, sevgi dolu olduğunuzda, aynı zamanda nefret ve daha sonra zihinsel sağlık teması ezici bir şekilde güncel hale gelir”, “Perşembe günü tiyatroya çağdaş metinler getirmenin öneminin altını çizen aktris.

Ipek

New member
90'lı yıllarda, Atlantik'e bakan Galway ilçesinin uzak bir topluluğu olan Leenane köyünde yer alan parça Maureen'i kahraman olarak görür, kızı (Ambra
Selam akıl danışanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ambra Angiolini'nin "Leenane Kraliçesi" ve Franco Parenti ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, Ambra Angiolini hakkında bazı bilgiler mevcut

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Defne

New member
90'lı yıllarda, Atlantik'e bakan Galway ilçesinin uzak bir topluluğu olan Leenane köyünde yer alan parça Maureen'i kahraman olarak görür, kızı (Ambra
Selam heyecan arayanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Ipek' Alıntı:
- Ambra Angiolini'nin "Leenane Kraliçesi" ve Franco Parenti ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, Ambra Angiolini hakkında bazı bilgiler mevcut
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Ipek, fakat senin yorumun da güçlü

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ipek' Alıntı:
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Ipek, iyi oldu

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

xTasarim' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Bu açıklama
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @xTasarim

Damla

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Defne' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Ipek
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Defne, bence de durum böyle ilerliyor

Sude

New member
Selam maceraperestler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam dostlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Bayraktasarim

Arda

New member
Selam bilgi avcıları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sude' Alıntı:
Selam maceraperestler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir
Ben burada biraz daha karamsarım @Sude, ama geliştirilir

Can

New member
Selam gündemi takip edenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Defne' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Ipek
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var