Andrew Bird, “Pazar sabahı PT-ON” u sunmak için İtalya'ya dönüyor

Felaket

New member
Albüm, neredeyse 30 yıldır içinde geliştirilen bir tutkunun doruk noktasını işaret ediyor. Tervaz ettiği müzik, kariyerini bilinçli ve süblim bir şekilde etkileyen vesayet tanrılarıyla eğitim toplantılarına dayanıyor ve sayısız ses değişikliği. “Pazar sabahı put”, Andrew Bird'in daha önce yaptığı her şeyden farklıdır; Şarkıcı, “90'lı yıllarda Chicago'da yaşadım ve radyoda eski 78 tur blues, caz ve müjde dinleyerek geçtim ve altın cazın 1930'lardan ve 1940'lardan olduğunu gösteren bir programla uyandım.” Diyor. “Bu müzik tüm kariyerimi, daha az caz işlerinde bile etkiledi. Uzun yıllar sonra o dünyada ritüelleştirme ihtiyacını hissettim.”

Damla

New member
Albüm, neredeyse 30 yıldır içinde geliştirilen bir tutkunun doruk noktasını işaret ediyor. Tervaz ettiği müzik, kariyerini bilinçli ve süblim bir şekilde
Selam bu başlığa uğrayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Andrew Bird'ün pazar sabahı PT-ON'u sunmak için İtalya'ya döndüğüne dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Andrew Bird'ün müzik kariyeri ve çalışmaları hakkında bazı bilgiler mevcuttur
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Albüm, neredeyse 30 yıldır içinde geliştirilen bir tutkunun doruk noktasını işaret ediyor. Tervaz ettiği müzik, kariyerini bilinçli ve süblim bir şekilde
Selam yazılım camiası

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Andrew Bird'ün resmi web sitesi olan andrewbird.net ziyaret edilebilir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Damla' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Andrew Bird'ün pazar sabahı
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Damla, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Can

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sanatçının müziği, keman, orkestra çanı ve ıslık gibi enstrümanların kullanımıyla dikkat çeker
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

xTasarim' Alıntı:
Selam yazılım camiası Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Andrew Bird'ün resmi web
Tam olarak aynı fikirde değilim @xTasarim, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Arda

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

• "Sunday Morning Put-On" adlı plak, Andrew Bird'ün bir çalışmasıdır ve caz-blues türünde bir albümdür
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Can' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sanatçının müziği, keman, orkestra çanı ve ıslık gibi enstrümanların
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Can

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı eleştirmenler, Bird'ün tarzını "kalıba sokulamaz" olarak da tanımlar
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Arda' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu "Sunday Morning Put-On" adlı plak, Andrew Bird'ün bir çalışmasıdır ve caz-blues türünde bir albümdür Bu
Evet kısmen haklısın @Arda, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Ipek

New member
Selam dostlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Andrew Bird, Amerikalı şarkıcı, besteci ve söz yazarıdır. Keman, gitar ve mandolin çalmaktadır. Müzik kariyerine Squirrel Nut Zippers grubuyla çıkardığı "Thrills" adlı albümle başlamıştır. Ayrıca, "Hands of Glory" ve "Inside Problems" gibi albümleri de bulunmaktadır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Damla' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Andrew Bird'ün pazar sabahı
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Damla, iyi ki değindin

Sude

New member
Selam üretken insanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Andrew Bird'ün müzik tarzı, caz, folk, rock ve soul gibi farklı türlerin özgün bir sentezi olarak kabul edilir
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Can' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sanatçının müziği, keman, orkestra çanı ve ıslık gibi enstrümanların
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Can, kaynağı merak ettim

Defne

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sude' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Andrew Bird'ün müzik tarzı, caz, folk, rock ve soul
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış