Apple ve şaşkınlık muhtemelen müzakerelerde – satın almaya kadar

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Apple Intelligence'ın duyurulmasından sonra sorunlar birikti: teknoloji güncellenmiyor ve Siri sektör asistanı tarafından yeni bir baskı gecikti. Birçok işlevde Apple, şirketin yakın zamanda WWDC geliştiricileri konferansına açıkladığı için gelişmeleri yerine chatgpt kullanıyor.

Bir evde yavaş gelişme yerine, Apple şimdi yakın işbirliği veya şaşkınlık edinimi için savaşmalıdır. Esas olarak arama motoru tarafından bilinen yapay zeka şirketi, yapay zeka alanındaki teknolojik liderlerden biri olarak kabul edilir. Bloomberg Mark Gurman'ın isimle bahsedilmeyen gazetecisi, genellikle Apple konularında iyi bilgilendirilen konuşmalardan öğrenmek istiyor.

Gurman'a göre, Apple Adrian Perica ve Eddy Cue'nin yöneticilerinin müzakerelere katıldığı söylendi. Ancak, görüşmelerin ilk aşamada olduğu ve Apple'ın henüz belirli bir teklif vermediği söyleniyor. Ayrıca Meta'nın AI tedarikçisine yatırım yapmadan önce şaşkınlık almakla ilgilendiği söyleniyor. Şaşkınlık, Apple'ın yorum yapmak istemediği ilişkiyi reddetti.

Olası bir hedef olarak Google'dan bağımsızlık

Şaşkınlık teknolojisine ek olarak, Apple'ın arama motorlarında yeni bir ortak aramasının başka bir nedeni de olabilir: Google'ın antitröst süreci. Bu 2020'den beri devam ediyor ve Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı tarafından İnternet araştırma işlevlerinde olası bir Google tekeli açmaya başladı. Çözümlerden biri Chrome tarayıcısını satmak için bir koaksiyon olmalıdır, ancak Google'ın ödemeleri de diğer şirketlere incelenir. Süreç tarafından bilindiği gibi, Google, şirketin bir arama motoru olarak önceden kurulması için Apple'a yılda 20 milyar dolar ödüyor.

Son mali turundan sonra, şaşkınlık şimdi yaklaşık 14 milyar dolarlık bir değerle değerlendiriliyor. Apple gerçekten satın alırsa, şirketin tarihindeki en büyük satın alma olurdu. Şimdiye kadarki en pahalı satın alma, Apple'ın 2014 yılında yaklaşık 3 milyar dolara satın aldığı Beats Electronics kulaklıklarının üreticisi oldu.

Ayrıca oku

Daha Fazla Göster

Daha az belirti

(Asla)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Arda

New member
Apple Intelligence'ın duyurulmasından sonra sorunlar birikti: teknoloji güncellenmiyor ve Siri sektör asistanı tarafından yeni bir baskı gecikti. Birçok
Selam üretken insanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @xTasarim

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ipek

New member
Apple Intelligence'ın duyurulmasından sonra sorunlar birikti: teknoloji güncellenmiyor ve Siri sektör asistanı tarafından yeni bir baskı gecikti. Birçok
Herkese iyi sabahlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @xTasarim

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @xTasarim

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Arda' Alıntı:
Selam üretken insanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @xTasarim Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Arda

Damla

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @xTasarim

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @xTasarim

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Ipek' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @xTasarim Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @xTasarim Katkım küçük ama
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Ipek, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Defne

New member
Selam iyi insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @xTasarim

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Damla' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @xTasarim Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @xTasarim Tam geçiyordum aslında ama eklemesem
Kısa bir not bırakayım @Damla, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Damla' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @xTasarim Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @xTasarim Tam geçiyordum aslında ama eklemesem
Görüşüne saygı duyuyorum @Damla, ama bence konu bundan daha derin

Can

New member
@xTasarim anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @xTasarim

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Defne' Alıntı:
Selam iyi insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @xTasarim Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Kısa bir not bırakayım @Damla, ekonomik etkisi de çok
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Defne

Sude

New member
Selam güzel insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ipek' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @xTasarim Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @xTasarim Katkım küçük ama
Bu veriyi daha önce duymuştum @Ipek, ama böyle açıklanması daha anlaşılır