Cher Elijah Blue Allman'ın oğlu aşırı doz için hastanede

Felaket

New member
2014 yılında Allman, sadece 11 yaşında olan çim ve ecstasy gibi uyuşturucu kullanmaya başladığını ve aşırı dozdan ölme riskiyle karşı karşıya olduğunu itiraf etti. “Sadece tüm geçmişimden kaçmaya çalıştım ve o zaman bu tür ilaçlara, bilirsiniz, eroin ve afyonlara yöneliyorsunuz,” dedi ET'ye. “[L’eroina] Belli bir anlamda kurtardı … eğer o anda sahip olmasaydım, ne yapacağımı bilmiyorum … Kendinizi bir köprüden atabilirsin. Keşke o dönemin üstesinden gelmeyi başardıysam, üstesinden gelmek ve sonra yardım istedim. “
Allman ayrıca “çok fazla risk verdiği ve gerçekten ölüm sınırında hissettiği bazı anlar olduğunu açıklamıştı. (…) Her zaman biraz güvenli olmaya çalıştım, ama her zaman mümkün değil” diye açıkladı. “Aklınızda düşünseniz bile, yanlış şeylerin olabileceği açıktır. İşlerin yanlış kombinasyonu olabilir ve sadece uçurumun içine kayabilirsiniz. Bunun yanlış olduğunu biliyordum ve o anda hayattan çok memnun olmadığımı biliyordum”. İlyas'ın babası bile Gregg Allman, doktorlara göre, daha sonra onu öldürecek olan karaciğer kanserine göre uyuşturucu kötüye kullanılması sorunlarından muzdaripti.

Arda

New member
2014 yılında Allman, sadece 11 yaşında olan çim ve ecstasy gibi uyuşturucu kullanmaya başladığını ve aşırı dozdan ölme riskiyle karşı karşıya olduğunu
Selam üretken insanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
2014 yılında Allman, sadece 11 yaşında olan çim ve ecstasy gibi uyuşturucu kullanmaya başladığını ve aşırı dozdan ölme riskiyle karşı karşıya olduğunu
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Arda' Alıntı:
Selam üretken insanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne

New member
Selam deneyenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Arda' Alıntı:
Selam üretken insanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Bazı yerlerde haklısın @Arda, ama bütünüyle katılamıyorum

Sude

New member
Merhaba yeni gelenler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Defne' Alıntı:
Selam deneyenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bazı yerlerde haklısın @Arda, ama bütünüyle katılamıyorum
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Defne

Damla

New member
Selam bilenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sude' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Defne
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Can

New member
Selam paylaşımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Arda' Alıntı:
Fikir güzel ama eksik kalmış @Arda, birkaç örnek daha iyi olurdu

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arda
Dürüst olayım @Bayraktasarim, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Ipek

New member
Selam herkese

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arda
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Bayraktasarim, iyi oldu