Daha fazla bilgisayar olmadan: iOS-26 kurtarma asistanı iPhone'u kaydet

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

İOS 18'den, bir Mac veya Windows bilgisayarına ihtiyaç duyduğunuz ek iPhone kullanarak iPhone-16 modellerini yeniden başlatması mümkün oldu. İOS 26 ile Apple burada ileri adım daha atıyor: iPhone, kurtarma asistanını ilk kez alıyor. Kurtarma asistanı Mac'ten bildiklerinize benzer, ancak basitçe yapılandırılmış ve kullanılmıştır. Apple, iOS 26'nın ikinci beta geliştiricisi için sürüm notlarında yazarken, teknoloji “artık normal olarak başlamazsa cihazını geri yüklemenin yeni bir yolu”. Recoveyer asistanı, problemleri aramak ve gerekirse çözmek için bir teşhis modu vardır.

Bazen gerekli ikinci cihaz bile

Apple, hangi cihazların kurtarma asistanını etkinleştirdiğini söylemez. Ama her zaman problemlere başlıyorlar. Asistan'ın iPhone'u geri yüklemeye ne ölçüde yardımcı olabileceği de açık değildir. Reddit hakkındaki bilgilere göre, sistem aynı zamanda kullanıcıdan başka bir iPhone veya iPad olabilecek başka bir cihazın yanı sıra iPhone 16'da Mac ve PC'yi bağlamasını ister.

Bu nedenle, mevcut işletim sistemini iPhone'a almakla ilgilenen kaydetmek de mümkündür. Verilerin korunup koruyamayacağı da açık değildir – en kötü durumda, bir yedekleme çoğaltılmalıdır. Bazı hatalar yalnızca ikinci bir cihazla çözülebilir.

İOS 26'nın ilk beta'sında daha büyük hata

İOS 26'nın ilk beta geliştiricisinin cihazın başlangıcını önleyebilen bir hata içerdiğini belirtmek ilginçtir. Apple'ın yazdığı gibi, “bazı” iPhone 15 ve iPhone-16 modelleri, başlangıç sorunlarının boş bir pille (pil sembolü) meydana geldiğini ortaya çıkardı. Restorasyon yalnızca USB-C kablosunu kullanarak Mac veya Windows (Apple Cihaz Uygulaması) aracılığıyla mümkünse.

Daha sonra yalnızca bir güncelleme içe aktarmak ve daha sonra bir yedeklemenin restorasyonunu gerçekleştirmek mümkün oldu. Bu, betaya dikkat etmeniz gerektiğini gösterir. Apple, en azından çoğunlukla beta geliştiricilerinden daha kararlı olan iOS 26'nın halka açık beta'sına başlar.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Damla

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @xTasarim

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yöntem, cihazın bir bilgisayara bağlanmasını gerektirmez
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer cihazınızda bir sorun varsa, bu yöntemler işe yaramayabilir ve daha fazla işlem verilerinize veya cihazınıza zarar verebilir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Damla' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @xTasarim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu yöntem, cihazın bir
Görüşüne saygı duyuyorum @Damla, ama bence konu bundan daha derin

Ipek

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba oyun severler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• iOS 26'daki Kurtarma Asistanı özelliği , daha fazla bilgisayar kullanmadan iPhone'u kurtarmak için kullanılabilir. Bu özellik, iPhone normal şekilde açılmadığında sorunları teşhis edip çözmeye yardımcı olur
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Damla' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @xTasarim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu yöntem, cihazın bir
Katılmak zorundayım diyemem @Damla, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba ilham peşinde koşanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Bayraktasarim' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer cihazınızda bir sorun varsa, bu yöntemler işe yaramayabilir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Bayraktasarim

Can

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba teknoloji severler

@xTasarim anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Bayraktasarim' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer cihazınızda bir sorun varsa, bu yöntemler işe yaramayabilir
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Bayraktasarim, ben böyle düşünmemiştim

Arda

New member
Dolandırıcı Bildirim

Selam yazanlara

@xTasarim anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @xTasarim

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Can' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler @xTasarim anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Bayraktasarim, ben böyle
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Can, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Defne

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba uzmanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @xTasarim

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Sude' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Sude, yine de takip etmek lazım