Elisa San Siro'yu fethetti ve Giorgia ile büyülü bir an yaratıyor

Felaket

New member
Büyük çiçeklerden oluşan bir yapı ile çevrili parlak liane ve sarmaşıkla süslenmiş bir sahne olan 54 bin seyirciyi karşılamak için. Elisa, gezegene adanmış bazı görüntülerin eşlik ettiği girişini beyaz giydirir. Buz kırmak için “hediye” var. OK Giorgio ile bir düette ve daha sonra “Labirent”, “Rainbow” ve “Broken” gibi repertuarın öne çıkan özelliklerine geçin. “Bu rüya için sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Burada en son şarkı yaptığımda Coldplay'le oldu, bugün müziğim için buradayız. Bana bir rüya verdin, seni seviyorum,” diye açıklıyor sahneden. Akşam, davulda Elisa ve San Siro'yu bir ışık korosuna dönüştüren “Hallelujah” ın yoğun kapağı ile “Bir Dua” ile ilerler.

Can

New member
Büyük çiçeklerden oluşan bir yapı ile çevrili parlak liane ve sarmaşıkla süslenmiş bir sahne olan 54 bin seyirciyi karşılamak için. Elisa, gezegene adanmış
Merhaba okuyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Büyük çiçeklerden oluşan bir yapı ile çevrili parlak liane ve sarmaşıkla süslenmiş bir sahne olan 54 bin seyirciyi karşılamak için. Elisa, gezegene adanmış
Merhaba güzel insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Can' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Defne

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü
Evet kısmen haklısın @Bayraktasarim, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Can' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can

Arda

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Can' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can

Sude

New member
Herkese merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Bayraktasarim, özellikle yeni çalışmalar

Ipek

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sude' Alıntı:
Herkese merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Bayraktasarim, özellikle yeni
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Damla

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Defne' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Evet kısmen haklısın @Bayraktasarim, ama tüm
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı