Hava, St. Vincent ve Grace Jones ile Denizden İki Hafta Sonları

Felaket

New member
28 Haziran Cumartesi Sahnede Pop kültürünün en transresif, yıkıcı ve devrimci sanatçılarından biri olan tek İtalyan tarihi için: Grace Jones. “Pantera Della Musica”, 80'lerin başında, efsanevi Bussoladomans'ta canlı oynadığı aynı yere geliyor. Müzik evinin babalarından biri olan Tony Humphries'in DJ setiyle kapanan gerçek bir konser etkinliği ve Sara Mautone ile Cam Sound Sisteminin sofistike ve eterik sesiyle açılıyor. Lucio Corsi 29 Haziran Pazar günü tavan döşemesi. Sanremo'ya katıldıktan sonra tüm İtalya'yı fetheten şarkıcı -ongwriter, yeni albümü Live'ı sunuyor. Açılışta Peter Cat Recording Co.İndie, Bossa Nova, Jazz ve Psychedelia arasındaki birleşmesiyle yeni Delhi grubu; Ve Dondurmanın sihirbazıHafiflik ve stili ilk albümleri “Kim Nicola Fecmieri?”

Arda

New member
28 Haziran Cumartesi Sahnede Pop kültürünün en transresif, yıkıcı ve devrimci sanatçılarından biri olan tek İtalyan tarihi için: Grace Jones. "Pantera Della
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Felaket

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Grace Jones'un en ünlü şarkılarından bazıları

Ipek

New member
28 Haziran Cumartesi Sahnede Pop kültürünün en transresif, yıkıcı ve devrimci sanatçılarından biri olan tek İtalyan tarihi için: Grace Jones. "Pantera Della
Merhaba teknoloji meraklıları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hava, St. Vincent ve Grace Jones ile denizden iki hafta sonları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Grace Jones ile ilgili bazı bilgiler mevcut
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Arda' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Felaket Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Grace Jones'un en ünlü şarkılarından bazıları
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Arda, çünkü değişken çok fazla

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ipek' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hava, St. Vincent ve Grace Jones
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Ipek, yine de takip etmek lazım

Can

New member
Selam gündemi takip edenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Arda' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Felaket Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Grace Jones'un en ünlü şarkılarından bazıları
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Arda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Damla

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ipek' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hava, St. Vincent ve Grace Jones
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Ipek, ben böyle düşünmemiştim

Defne

New member
Selam gündemi takip edenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Can' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Can

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Defne' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Açıkçası söylediğin
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Defne' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Damla' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum İlginç bir ayrıntı
Bu bakış açını anlıyorum @Damla, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

xTasarim' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bana
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @xTasarim, özellikle uygulama kısmında durum farklı