Ligabue Campovolo'yu alevlendiriyor, 100 binden fazla hayran dünyada dans ediyor

Felaket

New member
Campovolo'da RCF Arena'da iki gün süren kutlamaya katılan yüz binden fazla kişiyle bir rüya etkinliği. Ligabue'nin hayranlarıyla birlikte 30 yıllık “Belirli Geceler” ve 1995 yılında kariyerinin en önemli anlarından birini ve ilk Campovolo'dan 20 yılını işaretleyen “Mutlu Yıllar Elvis” albümünü kutladığı neredeyse üç saatlik konser. Ancak parti devam ediyor: 20 Haziran 2026 Cumartesi, tam olarak bir yıl içinde, Reggio Emilia'daki gökyüzüne karşı çığlıklardan ve 6 Eylül 2025'te Caserta Kraliyet Sarayında bir sonraki randevudan sonra, “Milan'da Belirli Geceler” için, San Siro Stadium'da, ilk olarak Siro'nun kariyerini işaretleyen bir başka Iconium'da da dans edecek (Milan’da Milan'da Belirli Geceler ”içindir. Liga kariyerinin kariyerinde bir konser) ve yıllar boyunca birkaç kez kahramanı gören bir konser. Ayrıca bu sefer sadece bir konser değil, aynı zamanda kaçırılamaz bir müzik ve tutku deneyimi olacak. Ancak sonunda bir Avrupa turu. 1 Mayıs 2026'dan itibaren Emilian rocker, Barcelona'dan başlayacak ve Madrid, Paris, Londra, Utrecht, Brüksel, Lüksemburg ve Zürih'te duracak “Avrupa'da Belirli Geceler” ile Avrupa'yı dolaşacak.

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Campovolo'da RCF Arena'da iki gün süren kutlamaya katılan yüz binden fazla kişiyle bir rüya etkinliği. Ligabue'nin hayranlarıyla birlikte 30 yıllık "Belirli
Selam fikir çatıştıranlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Campovolo'da RCF Arena'da iki gün süren kutlamaya katılan yüz binden fazla kişiyle bir rüya etkinliği. Ligabue'nin hayranlarıyla birlikte 30 yıllık "Belirli
Merhaba uzmanlar

@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

xTasarim' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Belki haklısın @xTasarim, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Sude

New member
Merhaba soru sahipleri

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba uzmanlar @Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Belki haklısın @xTasarim, ama uygulamada işler öyle
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Bayraktasarim

Damla

New member
Selam iyi insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket

Bayraktasarim' Alıntı:
Merhaba uzmanlar @Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Belki haklısın @xTasarim, ama uygulamada işler öyle
Bu konuda daha açık konuşacağım @Bayraktasarim, ben tamamen farklı düşünüyorum

Arda

New member
Merhaba paylaşanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

xTasarim' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @xTasarim, yine de takip etmek lazım

Defne

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Bayraktasarim' Alıntı:
Benim bakış açım biraz daha farklı @Bayraktasarim, ama temel doğru

Ipek

New member
Selam gündemi takip edenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Defne' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Benim bakış açım biraz daha farklı @Bayraktasarim, ama temel doğru
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Can

New member
Merhaba düşünenlere

@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

xTasarim' Alıntı:
Ben buna katılmıyorum @xTasarim, özellikle son nokta bana ters geldi